Popular Post
Recent Post

Saturday, June 30, 2007

Cars Race Rally

Cars Race Rally is een van de nieuwe attracties in de Walt Disney Studios en is geïnspireerd op Disney - Pixar's Cars). Deze attractie is echt wel voor de allerkleinsten onder ons want het is nogal krap zitten voor sommigen in de autootjes. Alle personages uit de film kom je wel ergens tegen, hetzij buiten, hetzij in de wachtrij of rond de attractie. Hier alvast een filmpje zodat je een eerste indruk krijgt van deze attractie.

Friday, June 29, 2007

CHALK


Here's some random shots of the shop for those of you who can't get in or just haven't been for a while.



And for those of you who look so disappointed when you come to the shop and see I'm working instead of Mick....

Uncle Mick and Ben

VIP in de Studios

Op 27 juni 2007 bracht John Lasseter een blitzbezoek aan de Walt Disney Studios. Hij deed dit in het gezelschap van zijn vrouw en zoon. John Lasseter is de grote baas van Pixar en de directeur van Walt Disney Feature Animatie en artistiek raadgever van de Walt Disney Imagineering.



Foto :willi77

Mr Kiely Comes Home

ONLY ONE MORE SLEEP!!!

The kids can't wait and I must say I'm pretty excited myself.
We even get to go to the airport and pick him up.


He rang tonight and told me that work want him to leave again on Monday to work offshore on an oil rig!!!!!
Luckily for his marital health he said no.
Better go and get my beauty sleep or he may just take them up on the offer!

Wednesday, June 27, 2007

Blu Moose


Just wanted to let you know that our Blu Moose slippers are our special item for July.They were $42.00 and Mick has just put them at $27.00! As well as the blue ones in the photo we have the pink Fleur de lis version in stock. They come in 4 sizes - 6-12 mths, 12-18mths, 18-24mths, and 2-3yrs. Come and grab a pair before they disappear for good.

Sunny Sweeney

This always makes me smile - no matter how often I listen to it. The girl can sing but not too sure about her acting talents.... check it out.

Sunny Sweeney- "If I Could"

Add to My Profile More Videos

Yee Ha!

I've had a very 'Country and Western' type of day today.

I worked in the shop today which means that most of the day
Kieth Urban was on the stereo. (I'm using subliminal messaging techniques to convert my customers to the way of KIETH)

Last night I bit the bullet and ordered a pair of cowboy boots from the truly fabulous
SHEPLERS in America. I've been thinking about them all day.
They also sell the most astonishing wedding fashion if anyone is about to walk down the aisle!




I also got on ebay and ordered
Heartbreakers Hall Of Fame from the superb Sunny Sweeney. I can't wait for it to arrive and I know James is just going to love it!! NOT!
Check out her
myspace site and have a listen to 'If I Could'.
If that song does not get stuck in your head then I'll go 'hee'

I also had a visit today from my all time favourite radio DJ - Ms Denise Hylands. Denise has a radio show on
RRR called TWANG and if you're in the store on a Saturday arvo that is what you'll be listening to. A plethora of alternative country and roots influenced music.

And lastly can you please feast your eyes on this fetching hat and tell me it doesn't make you want to boot-scoot your way down the aisle immediately.

Jen xo

Tuesday, June 26, 2007

"Sterren" op de grond

De weg naar de Walt Disney Studios werd een tijdje geleden opnieuw aangelegd en men heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om er iets origineels van te maken. Men heeft er de 4 andere Disneyparken een plaats gegeven. Op elke tegel staat naast de naam van het park ook de afstand van DLRP tot aan het betreffende park, alsook de openingsdatum van dat park.

Overlijden in DLRP

14-jarig Spaans meisje komt om in attractie Disneyland Parijs

Een 14-jarig meisje uit Spanje is gisteren overleden nadat zij in een achtbaan in Disneyland Parijs bewusteloos was geraakt. De doodsoorzaak van de tiener is nog onduidelijk. "Een eerste onderzoek aan de attractie, de Rock'n'Roller Coaster, heeft geen technische gebreken aan de machine aan het licht gebracht", zei Disneyland-woordvoerder Pieter Boterman.

Het meisje was gisteren in de attractie gestapt. Toen die weer stilstond troffen vriendinnen haar bewusteloos aan. "Hulpverleners probeerden haar te reanimeren, maar toen de ambulance arriveerde was zij al overleden", zei Boterman. De politie heeft een onderzoek geopend en vandaag zou een lijkschouwing uitgevoerd worden. De Rock'n'Roller Coaster bleef ook vandaag gesloten. Voordat wordt beslist of de attractie weer in gebruik wordt genomen wil de directie de resultaten van het onderzoek naar de doodsoorzaak afwachten. "Volgens de huidige stand van zaken ligt er geen verantwoordelijkheid bij de attractie zelf. Men richt zich dus op een medische oorzaak, maar ik wacht nog op de resultaten van de autopsie die uitgevoerd", aldus procureur René Pech. Er werd ook een cel opgericht om psychologische steun te verlenen aan de jongerengroep waartoe de jonge toeriste hoorde.

Vorige maand kreeg een jonge Macedonische toeriste een geknelde nekzenuw nadat ze een ritje had gemaakt op een andere attractie, de Space Mountain. Haar benen bleven enkele uren verlamd.Disneyland Parijs is de grootste toeristische attractie in Europa en lokte in 2006 zowat 12,8 miljoen bezoekers.


Bron: novum/hln

Witch Of Portobello


Just walked in the door from bookgroup, which luckily for me was just across the road this month.

I have come to realise over the last 6 years that bookgroup has been going that there is not a lot I would rather do of an evening than sit around with a group of interesting, talented, loving women discussing literature and anything else that happens to take our fancy.
I always come home feeling rejuvenated and 'buzzy'. (and this month, rather full of chocolate cake)
This month we read Paulo Coelho's 'The Witch Of Portobello', and next month we are discussing Cormac McCarthy's 'The Road'. If you have any thoughts on either please leave a comment.
4 More Sleeps ('till James comes home!)

Monday, June 25, 2007

River Rogue Keelboats

Hier berichtte Yago’s Disney Nieuws jullie reeds over de heropening van deze attractie. In het weekend van 23 en 24 juni werd de Coyotte, een van de River Keelboats, reeds uitvoerig getest door een aantal castmembers en konden wij volgende foto's maken. Volgens de laatste geruchten zou de attractie op 7 juli openen.

Molly Brown

De herstellingswerken na een brand op de Molly Brown zo’n twee jaar geleden zijn eindelijk achter de rug. Vele vreesden dat de Molly Brown niet meer zou hersteld worden en gewoon zou liggen wegrotten in het herstellingsdok. Het CFDT startte vorig jaar zelfs een petitie op en toen begon de geruchtenmolen terug op gang te komen. Allerlei data werden naar voor geschoven maar nu is de Molly Brown dus terug in haar volle glorie te bewonderen. Hier een filmpje die op 23 juni werd gemaakt.

Hotel New York

Het ijs op de ijspiste voor Hotel New York is reeds een tijdje gesmolten en dus kwam er plaats vrij voor iets anders. De kleine kapoenen kunnen zich nu uitleven op een echt racecircuit. Voor € 10,00 kunnen de piloten in spé in het spoor van Cars treden en er zich gedurende 10 minuten heer en meester van hun quad wanen.

Tower Of Terror

De werken aan de Tower of Terror vorderen goed. De opening van deze attractie is voorzien in januari 2008. Hier alvast een aantal foto's van de werken gemaakt tijdens onze laatste trip naar DLRP op 23 en 24 juni.


Hier nog meer foto's : Tower of Terror