Popular Post
Recent Post

Saturday, May 31, 2008

Everybody Needs Good Neighbours.

To keep with the theme this week it's a huge happy birthday to Jason Donovan today!
Here's Australia's answer to Becks and Posh, then and now....




Aaaaaaah!!!

The Chronicles of Narnia : Prince Caspian

De nieuwe Narniafilm “Prince Caspian” heeft in Amerika niet het verwachte succes maar toch kijken wij hier in Europa al reikhalzend uit naar de première op 2 juli 2008 van deze film. Om het geduld van onze trouwe bezoekers niet langer op de proef te stellen hebben we hier de extra lange en internationale trailer van “The Chronicles of Narnia : Prince Caspian”.

In de meeste Disneyparken is Prince Caspian duidelijk aanwezig hetzij in de parade, hetzij in het park waar je op de foto kan met de prins. We vroegen ons op Yago’s Disney Nieuws hier al af of ook wij hier in Disneyland Resort Paris en dan meer bepaald in de Walt Disney Studios de prins zouden mogen verwelkomen.

Via Movie Minutes kan je alvast een exclusief Narniaweekend winnen in Disneyland Resort Paris en dan kan je de hoofdrolspelers (Prince Caspian zelf, Lucy, Edmund, Peter & Susan Pevensie) ontmoeten .

Friday, May 30, 2008

To Infinity and Beyond!

Disney en NASA (National Aeronautics and Space Administration) zullen Buzz Lightyear de ruimte “to infinity and beyond!” aan boord van de Space Shuttle Discovery tijdens missie STS-124. De lancering vanop Kennedy Space Center is gepland voor 31 mei om 5:02 plaatselijke tijd.

De Missie STS-124 waaraan Buzz Lightyear dus deelneemt, valt samen met de lancering van the Space Ranger Education Series wat deel uitmaakt van het educatief programma van NASA voor docenten en studenten “Toys in Space. Met dit programma wil NASA studenten stimuleren om een wetenschappelijke, een technologische of wiskundige studie volgen. Dit is volgens NASA belangrijk om de Amerikaanse economische concurrentiekracht en technologische leiderschap op peil te houden.

Tijdens de missie, zal de 30 cm grootte Buzze die zich zelf uitgeroepen heeft tot de verdediger van het melkwegstelsel,zich aansluiten bij de verschillende missie-activiteiten, zoals een ruimtewandeling. Hij zal tevens dezelfde G-krachten en de gewichtloosheid die de astronauten ervaren aan den lijve ondervinden. Dit zal helpen om de wetenschap en wiskunde die in de klaslokalen gegeven worden op te vrolijken met leuke ervaringen uit de ruimte.

Buzz’s baanbrekende ruimtemissie valt ook samen met de lancering van zijn nieuwste debuut op aarde : nl. in Toy Story Mania! Deze nieuwste attractie wordt op 31 mei in Walt Disney World, Florida en op 17 juni in Disneyland Resort Anaheim geopend.

Wednesday, May 28, 2008

Journey into Narnia: Prince Caspian

Deze zomer opent de Journey into Narnia: Prince Caspian Attractie in Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World. In deze nieuwe driedimensionale walkthrough attractie ontdek je hoe de Disney Imagineers samen met de makers van de film The Chronicles of Narnia: Prince Caspian de wereld van Narnia tot leven gebracht hebben.

De reis begint reeds in de wachtrij waar de bezoeker zijn kennis over Narnia kan testen. Men kan er Prins Caspian zelf ontmoeten en je krijgt er een blik achter de schermen voorzien van commentaar van Andrew Adamson.

Daarna stapt men onder een boog door en betreedt men Aslan's Stone Table Chamber waar je omringd wordt door prachtige stenen beelden die ook in de film te zien zijn. Omgeven door meerdere schermen en geluid, beleef je het verhaal van Narnia live.

De reis eindigt met een tentoonstelling van de authentieke concept-arts en storyboards alsook rekwisieten en kostuums die in de film werden gebruikt.

The Chronicles of Narnia : Voyage of the Dawn Treader

Terwijl Disney volop bezig is met de promotie van The Chronicles of Narnia : Prince Caspian zijn ze al druk bezig met de plannen voor de volgende film uit de Narnia-reeks : The Chronicles of Narnia : Voyage of the Dawn Treader.

Volgens de geruchten zou Steven Knight, één van de schrijvers van Shutter's Island met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio, aangesproken zijn om het script te schrijven.

Een ander gerucht is dat Barry Robison de plaats zal innemen van Roger Ford die The Chronicles of Narnia : The Lion, the Witch and the Wardrobe en The Chronicles of Narnia : Prince Caspian als Production Designer. Wat de reden voor deze verandering is, is nog niet duidelijk. Barry Robison heeft al The Rookie, Hidalgo, Fun with Dick and Jane gedaan en werkt ook mee aan X-Men Origins: Wolverine (Hugh Jackman) die in 2009 in de zalen zal komen.

In The Chronicles of Narnia : Voyage of the Dawn Treader gaan Lucy en Edmund Pevensie samen met hun neef Eustace terug naar Narnia om er met Prins Caspian om een reis over de zee te maken met het koninklijke schip The Dawn Treader. Voor ze hun bestemming bereiken ontmoeten ze draken, dwergen, zeemensen en een groep verloren krijgers.

Tuesday, May 27, 2008

Our Kylie Turns 40!!!



Today is the 40th birthday of a woman that I have admired for many years. Today Kylie Minogue hits a new decade and I wanted to take a tiny glimpse back at some Kylie images from an amazing career that has spanned 3 decades and does not look like stopping any time soon.


Happy Birthday Kylie...


Monday, May 26, 2008

The American Idol Experience

Vanaf januari 2009 krijgt Disney's Hollywood Studios er een nieuwe attractie bij : The American Idol Experience. Vanaf januari 2009 zullen de bezoekers van Disney’s Hollywood Studios zich als een echte ster op het podium kunnen begeven.

De kersverse American Idol winnaar David Cook is te zien in de nieuwste "I'm Going to Disney World" reclamespot op de officiële website.

Sunday, May 25, 2008

Go'n To The Country

Keith would have been proud of me this weekend. I packed up the family and headed up country. Mum and Dad have been house sitting in Myrtleford so it seemed the perfect opportunity to get off our city arses and head to the Mountains.

Ben and I spent Friday buying up on glubs (gloves), beanies, hot water bottles, thermals etc. and felt we were all set to brave the elements. We drove up after school on Friday and after 4 hours in the car tumbled out to be greeted by a toasty fire and a massive big screen TV!!! Not exactly roughing it!


We spent Saturday morning at Bright, tumbling in the glorious Autumn leaves and basking in the sun. There is nothing like not being able to feel your toes but getting a tanned face.


Sunday was spent in Beechworth as the kids had heard a rumour that the greatest Lolly Shop in the WORLD was there. There was no rest for us until we found it. I must admit it was pretty magical! I thought Ben was going to implode! To our great astonishment both kids chose 1 pissy little lolly each and turned down our offer of getting them something else as well. They never cease to amaze me.


We capped off the weekend with a cheery visit to the cemetery. (As you do) James wanted to visit the Chinese cemetery that he remembered visiting when he was little. He was amazed to find it had shrunk, or he was bigger, one or the other.


3 hours home, stop at Maccas, and a very successful and enjoyable trip was had by all.

Er was eens

We hadden het hier al over de show met Doornroosje en haar prins en sedert enkele dagen en met de komst van het mooie weer, is dit nieuwe spektakels in het Disneyland Park te zien en dit tot 31 augustus.

Er zijn elke dag 3 voorstelling (om 10u45 – om 11u45 en om 12u45) op het pleintje achter het kasteel waar men het zwaard van Excalibur uit de steen kan proberen te trekken. De show duurt zo’n 10 minuten en op het einde kan men met de verschillende castmembers op de foto en kan men een handtekening verkrijgen.

Merci à Mathieu pour les jolies photos.

Stars and Motor Cars Parade

We hadden het hier al over de opvolger van de Disney Cinema Parade, namelijk de “Stars and Motor Cars Parade” die vanaf maart 2009 in de Walt Disney Studios te zien zal zijn. Volgens de laatste geruchten zou de nieuwe parade enkel dezelfde naam en floats hebben als de parade uit Florida. Disneyland Resort Paris zou voor deze parade nieuwe danspassen verzinnen, steltlopers toevoegen en zelfs andere characters kiezen.

Men denkt er tevens aan om de parade reeds tijdens het kerstseizoen als een soort van generale repetitie te laten doorgaan. Men zou dan kiezen voor 3 kleine parades per dag waarbij men dan telkens 4 of 5 verschillende floats (cars) zou gebruiken. De officiële voorstelling van de parade is voorzien voor maart 2009.

Saturday, May 24, 2008

Monsters, Inc. Ride and Go Seek

De nieuwe attractie, Monsters, Inc. Ride & Go Seek, die momenteel gebouwd wordt in Tomorrowland in Tokyo Disneyland zal in 2009 geopend worden. De attractie wordt gesponsord door Matsushita Electric Co, Ltd. De attractie Monsters, Inc. Ride & Go Seek is geïnspireerd op de Disney/Pixarfilm Monstes Inc.

De attractie zal de bezoekers in staat stellen om het meisje Boo en de grappige monsters uit de film te ontmoeten en verstoppertje te spelen met Mike, Sulley, Boo en de andere monsters.
De wereld van Boo en de monsters zal het “Kingdom of Dream and Magic” een nieuwe trekpleister geven voor gasten van alle leeftijd.

De attractie zal zo’n 60 miljoen euro kosten. Er wordt ook een nieuwe merchandise shop gebouwd.

Foto's Deep Disney

Friday, May 23, 2008

Humanitaire hulp

De Walt Disney Company zal zo’n $ 1 miljoen aan humanitaire hulp voor de slachtoffers van de aardbeving in China overmaken. De middelen zullen gebruikt worden voor de aankoop van materiaal voor onmiddellijke hulpverlening, om in nood verkerende kinderen te helpen en voor de heropbouw van beschadigde scholen.

"Namens de Walt Disney Company, bied ik aan de mensen in China en al diegene die getroffen werden door deze recente ongelukkige gebeurtenis ons diepste medeleven aan” zei Robert A. Iger, president en CEO van The Walt Disney Company. "We hopen dat onze bijdrage steun zal geven aan de teams en organisaties die zich volop inspannen om bijstand te verlenen, om gezinnen te herenigen en om gemeenschappen terug op te bouwen”.

"Het is de wens van al onze medewerkers om bijstand te verlenen aan de slachtoffers van de aardbeving en hun gezinnen. Wij hopen dat de bijdrage van het bedrijf, samen met de persoonlijke bijdragen van onze medewerkers, een verschil kan maken in deze tijden van nood." zei Stanley Cheung, Executive Vice President en Managing Director, The Walt Disney Company, Greater China.

Castmembers uit Hong Kong Disneyland, zowel van Chinese, Japanse of Taiwanese afkomst, hebben reeds een persoonlijke bedrage geleverd.

Thursday, May 22, 2008

Prince of Persia : The Sands of Time

Disney heeft Jake Gyllenhaal gekroond als prins voor de film “Prince of Persia: The Sands of Time”. Het is de eerste keer dat Gyllenhaal en Bruckheimer samenwerken. "Hij is een geweldige acteur en ik heb al altijd met hem willen werken" zei Bruckheimer.

Gemma Arterton is gecast voor de vrouwelijke hoofdrol in de film “Prince of Persia: The Sands of Time".

Jake Gyllenhaal neemt de rol van Dastan, een prins uit de zesde eeuw in Perzië die moet samenwerken met Tamina (Gemma Arterton), een exotische prinses, om te voorkomen dat een gemene edelman in het bezit komt van “the Sands of Time”, een geschenk van de goden die de tijd kan terugdraaien en die de bezitter in staat stelt om over de wereld te regeren.

De opnames van Prince of Persia: The Sands of Time” starten in juli in Marokko en Londen.

Tuesday, May 20, 2008

$56.6 miljoen

Op de openingsdag (vrijdag 16 mei) heeft The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, een productie van Walt Disney Pictures en Walden Media, $18 miljoen opgeleverd en dat is een stuk minder dan de $ 23 miljoen van de eerste The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch & the Wardrobe in 2005. Over het ganse openingsweekend (van vrijdag tot en met zondag) heeft de film “The Chronicles of Narnia: Prince Caspian” zo’n $ 56,6 miljoen opgebracht wat weer een stuk minder is dan de $ 65 miljoen die The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch & the Wardrobe in 2005 tijdens het openingsweekend haalde. De $ 56,6 miljoen loste evenmin de verwachting van de bioscoopeigenaars en box office experts in die een opbrengst van $ 80 miljoen hadden vooropgesteld.

Het volgende weekend zal het nog moeilijker worden voor “The Chronicles of Narnia: Prince Caspian”, want dan krijgt hij concurrentie van “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” die dan in première gaat.

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian gaat bij ons op 2 juli in première.

Het volgende boek van C.S. Lewis dat verfilmd zal worden is “The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader” en de première voor die film is voorlopig op 7 mei 2010 gepland. Ook van deze film houdt Yago’s Disney Nieuws jullie zeker op de hoogte.

Monorail Red Soap

De problemen met Monorail Red blijven voortduren. Disney's Monorail Red of Mark VII wordt nog steeds getest door Disney en is er nog steeds geen openingsdatum aangekondigd.

Disney’s woordvoerder John McClintock zei vandaag dat de nieuwe trein nog steeds allerlei testen moet ondergaan en er moeten ook nog aanpassingen gebeuren. Dat geldt o.a. voor de deuren en de airconditioning. Volgens McClintock werken deze wel maar nog niet zoals Disney het wil.

Op de vraag of de monorail tijdens het Memorial Day weekend voor het grote publiek zou worden ingezet, antwoordde McClintock dat dit waarschijnlijk niet het geval zal zijn.

Orkaan op komst ?

Deze zomer krijgt Walt Disney World Resort een nieuwe attractie die mensen zal informeren over orkanen en de invloed van die orkanen op oude en nieuwe huizen. De attractie is gebaseerd op de orkaan Charley die in 2004 lelijk huis hield in Florida dat tot rampgebied werd uitgeroepen.

De naam van de attractie zal “StormStruck ” zijn en is gevestigd in Epcot's Innoventions Pavilion . De opening is gepland voor eind augustus.

De attractie zal laten zien wat er gebeurd met een nieuwe huis in vergelijking met een 43 jaar oud huis tijdens een orkaan. Zo kan men aan de mensen tonen wat ze kunnen doen om hun huizen te beschermen tegen de totale verwoesting wanneer er een orkaan over de huizen raast. De 2 woningen zijn gebaseerd op de woningen van Chris Webb en Jim Minardi,twee buren die allebei een totaal tegenovergestelde ervaring hadden met de orkaan Charley. Chris Webb’s huis in Punta Gorda was vrijwel onbeschadigd, met uitzondering van wat schade aan het zwembad. Het huis van Jim Minardi aan de overkant van de straat had echter heel wat meer schade en was volledig vernield.

Bezoekers van de attractie krijgen een 3-D bril op de neus en zullen zo de woede van de storm aan de lijve ervaren. Ze maken de race tegen de klok om de woning veiliger te maken mee. Wanneer de attractie gedaan is, zal men een "Weather Mitigation Research Lab" kunnen bezoeken waar men bouwtechnieken zal kunnen bekijken die er voor zorgen dat huizen beter beschermd zijn tegen de krachten van de natuur.

Een virtueel bezoek

Walt Disney World is dichter dan je denkt. Vanaf deze maand (en volgens sommige bronnen reeds vanaf vandaag) kan je via een muisklik een virtueel bezoek brengen aan de Disneyparken in Florida en dit dankzij een partnerschap tussen Google Earth en Walt Disney Parks and Resorts.

Op je computerscherm zal je in de mogelijkheid zijn om Epcot, Animal Kingdom, Disneys Hollywood Studios en 22 hotels van dichtbij te bekijken.

Computergebruikers zullen via een klik ongeveer een 1500 attracties, restaurants en andere bezienswaardigheden in 3-D kunnen bekijken. Deze megakaart met interactieve functies, zal gratis beschikbaar zijn via disneyworld.com/3dparks of Google Earth (earth.google.com).

Monday, May 19, 2008

Disney en bluetooth

Wie in de Walt Disney Studios in Disneyland Resort Paris loopt met de Bluetoothfunctie van z'n GSM ingeschakeld, heeft heel kans dat men plots 2 afbeeldingen ontvangt. Een eerste afbeelding met de wachttijden van de attracties in de Walt Disney Studios en een tweede afbeelding met reclame voor een jaarpas. De wachttijden van de attracties worden wel up-to-date gehouden.

Voor het ogenblik is het Bluetoothproject nog in testfase en dus is het nog niet zeker of dit zal blijven en of men het zal uitbreiden naar het Disneyland Park.

In Walt Disney World zijn ze op het ogenblik bezig met het zoeken naar een systeem waardoor hotelgasten hun fastpassen via hun GSM zouden kunnen oploaden.

Sunday, May 18, 2008

R.I.P. Men In Trees



Cancelled!


There is nothing to say!


Actually, yes there is... how kooky is this chick???


Anne Heche says she can't afford to pay her ex-husband child and spousal support now that her series "Men in Trees" has been canceled, People reports.
Heche says she only has one job, a small movie role for which she was paid $65,000, the amount she received for one episode of "Men in Trees."
A judge ruled she won't have to pay ex-husband Coley Laffoon the July payment, but the judge wants updated income and expense information from Heche.

Oh Poor Anne! Maybe the aliens took her money?

Let's Get Physical, Physical.....

Remember a little while ago I told you I had joined the Gym? Well you'll be pleased to know (some of you may be shocked to know) that I have actually been going. In fact I am averaging 3 to 4 times a week!!

I have discovered that not only do I get to do a workout - which let's face it is not high on my list of fun things to do - but there is A MASSAGE CHAIR. And not just some pissy vibrating thing like at the hairdressers, but a real, close-your-eyes-and-you'd-think -there-was-a-big-Swedish-guy kind of massage chair. I am seriously in love. IT EVEN HEATS UP!!! I was a cat in a past life so a warm chair that rubs you in all the right places is so far beyond good it should be illegal. Now as if this wasn't enough to see me sneaking off to the gym every spare moment - they have a cafe!!! Well, an area with tables, magazines, and free tea and coffee. How good is that??


Now my workout is my incentive to get to the good stuff. You should see me power through those weights to get to my massage chair and a hot cuppa!!





Here is what my beautiful Massage Chair looks like - isn't he beautiful?


And this is what I have now added to my 40th birthday gift registry!!! (How good is it in pink?!)





And finally a couple of shots of me in action at the gym!!! Looking hot aren't I?!

(It shouldn't take you long to work out that I am in fact a brunette and about 20 kilo heavier than this chickie.)

Update Walt Disney Studios

Er zijn enkele kleine veranderingen in de Walt Disney Studios te zien : op het electronische informatiebord dat voor de ingang van de Tower of Terror te vinden is, werden voor de attracties nummers geplaatst zodat de bezoekers deze gemakkelijker op het plannetje terugvinden. Ook werd bij Stitch Live en Art of Disney Animation een klein beeldschermpje toegevoegd net zoals er al bij Animagique te zien was.

Aan Studios 1 werd de grote poster van Enchantes vervangen door een poster van The Chronicles of Narnia : Prince Caspian.

Merci à Kif_0734 pour les photos.

Friday, May 16, 2008

Toy Story Mania

Op 14 mei was er de persvoorstelling van Toy Story Mania in Disney's Hollywood Studios. De officiële opening is voorzien op 31 mei maar ondertussen zijn er wel softopenings zodat de bezoekers reeds de attractie kunnen uitproberen.

Hier een aantal foto’s van de ceremonie in aanwezigheid van Walt Disney World voorzitter Meg Crofton, Imagineer Kevin Rafferty en Disney's Hollywood Studios Vice President Rilous Carter.

De echte Wall-E

We hebben al verschillende promotiefilmpjes gezien van de nieuwste Disney/Pixarfilm Wall-E die op 30 juli 2008 in première gaat in de Belgische bioscoopzalen. Nu is er een filmpje opgedoken waar we het lieve robotje live in actie zien. Het is hetzelfde robotje dat deze zomer in DCA en DHS zal rond lopen en de mensen zal entertainen.

Geniet van dit filmpje en laat Wall-E je hart veroveren.!

Thursday, May 15, 2008

Tom Williams - Dancing With The Stars

I knew I'd eventually be able to find a shirtless Tom Williams (see eye-candy) but I didn't realise I'd find this!!! Enjoy....I certainly did!!!

Foto's & filmpje

Jullie hebben er lang moeten op wachten maar nu het zonnetje achter de donkere wolken is verdwenen, hebben we wat tijd om de foto's van ons tripje naar Disneyland Resort Paris te sorteren.

Dus zoals beloofd hier een terugblik op ons tripje van 1 tot en met 3 mei 2008.

Alle foto's

Filmpje

Wednesday, May 14, 2008

Nieuwe prins

Disney’s Hollywood Studios verwelkomt een nieuwe prins : Prince Caspian uit de nieuwste Narniafilm. Vanaf vrijdag 16 mei kunnen de bezoekers van de Disney’s Hollywood Studios een Meet-and-Greet hebben met Prins Caspian aan de “oude” Narnialocatie.

Zodra de Journey Into Narnia: The Lion, The Witch, and The Wardrobe veranderd is in Journey Into Narnia: Prince Caspian zal Prince Caspian in de attractie zelf te zien zijn.

Tuesday, May 13, 2008

I need your help.
Who is the lucky fella to be eye candy this week???
I know you must have someone you'd like to see.... come on lurkers who is it going to be??

Monday, May 12, 2008

World Premiere Prince Caspian

Zoals we hier al schreven op Yago’s Disney Nieuws was er op 7 mei de wereldpremière in het Ziegfeld Theatre van de film The Chronicles of Narnia : Prince Caspian. Bijna iedereen die meewerkte aan de film was aanwezig. Bij ons in België gaat de film op 02/07/2008 in première.


Foto's "Tirian and Mrs. T"