Popular Post
Recent Post

Sunday, October 22, 2006

kids free

Zoals ieder jaar organiseert DLRP een Kids free periode. Deze keer vanaf 7 januari 2007 t.e.m. 29 maart 2007. Wie kinderen heeft in de leeftijdscategorie 3 jaar t.e.m. 11 jaar kan er gebruik van maken.



Profiteren van dit aanbod is heel eenvoudig!

Je hoeft enkel vooraf je verblijf en extra's in Disneyland® Resort Paris te reserveren en te betalen bij je gebruikelijke verkooppunt. Maar let op: je verblijf moet wel in de periode van 7 januari 2007 tot en met 29 maart 2007 beginnen.

Begin de dag op zijn best en ontbijt samen met allerlei Disney figuren

(alleen mogelijk bij verblijf in een van de Disney Hotels). Je kinderen zullen het fantastisch vinden om een handtekening te vragen aan de Disneycharacters of om samen met ze op de foto te gaan.

Geniet zelf van een unieke avond met het dinerspektakel van Buffalo Bill's Wild West Show in Disney Village.

Geniet in een echte arena van een onvervalste cowboymaaltijd, moedig revolverhelden aan bij hun adembenemende ruiterkunsten, applaudisseer voor de cowboys en indianen, en bewonder de indrukwekkende bisons...

Vergeet vooral ook niet de speciale services voor kinderen in de Disney Hotels:

Bij aankomst ontvangt je kind een speciale badge die zeker vol trots zal worden gedragen.
Er zijn speciale kinderhoekjes met gratis kinderactiviteiten.

Tijdens je verblijf kun je zelfs een uitstapje maken naar New York!
Op de ijsbaan van Disney's Hotel New York kunnen schaatsliefhebbers onder het genot van sfeervolle muziek en met het karakteristieke decor van Manhattan op de achtergrond hun ijskunsten vertonen.

No comments:

Post a Comment