Popular Post
Recent Post

Tuesday, October 10, 2006

The Little Mermaid DVD

Walt Disney Pictures presenteert Disney’s 28e Classic.

Photobucket - Video and Image Hosting

Met veel uniek bonusmateriaal en niet eerder vertoonde sc?nes. Door de spectaculaire wijze waarop DE KLEINE ZEEMEERMIN is gerestaureerd, is het avontuur mooier dan ooit. Stof, haartjes, krassen...; de hele film is volledig nagekeken en opgepoetst. Ook de kleuren zijn grondig onder handen genomen. Deze zijn opgefrist en nu dus nóg dieper en feller. Bovendien met supergeluid (DEHT 5.1 Dolby Digital). Na jaren eindelijk weer verkrijgbaar en voor het allereerst als Speciale Editie op DVD. De geliefde klassieker wordt in twee verschillende versies aangeboden. De 1-Disc Speciale Editie waarop naast de film een niet eerder vertoonde sc?ne en prachtig bonusmateriaal is toegevoegd. Bovendien, in een gelimiteerde oplage met speciale verpakking voor de echte verzamelaars, de 2-Disc Speciale Editie met nooit eerder vertoonde sc?nes en nóg meer bijzonder bonusmateriaal.

Verkrijgbaar vanaf 18 oktober 2006 - Vanaf 17 oktober te huur (1-Disc Speciale Uitvoering)

Geniet van de spetterende onderwateravonturen van Disney’s liefste zeemeerminnetje Ariel, die hoe dan ook, al was het maar voor één keer, een kijkje wil nemen in de echte mensenwereld. Met haar onafscheidelijke vriendje vis Botje, en de komische, uiterst muzikale krab Sebastiaan heeft ze, tegen de wil van haar vader Koning Triton, haar zinnen gezet op de mooie Prins Erik. De nare zeeheks Ursula ziet nu haar kans schoon om de macht diep in de zee over te nemen. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet.

HET VERHAAL

Ariel, het ondeugende zeemeerminnetje dat altijd plezier wil maken, leeft met haar vader, koning Triton, in een paradijs diep in de zee. Maar het leven boven de zeespiegel trekt haar onweerstaanbaar aan... helemaal nadat zij een knappe prins van de verdrinkingsdood heeft gered. Ondanks de raad van haar beste vriend Botje en de komische reggae-zingende krab Sebastian sluit Ariel een deal met de zeeheks Ursula. In ruil voor haar prachtige stem zal Ariel de wereld van de mensen kunnen betreden. Maar Ariel's droom verandert in een avontuurlijke race tegen de tijd waarin zij moet proberen de liefde van de prins te winnen - en het koninkrijk van haar vader te redden.

Er zijn 3 mogelijkheden om deze film in huis te halen :

Dvd The Little Mermaid Special Edition

Dubbel DVD The Little Mermaid (Special Edition de luxe)

Dvd 3-box 1+2 Special Edition

No comments:

Post a Comment