Popular Post
Recent Post

Thursday, October 12, 2006

Pinocchio in plaats van Pooh

Pinocchio en Figaro zullen de plaats innemen van Winnie the Pooh. Dit zie je op de nieuwe foto's van the 15th Anniversary Celebration Castle makeover! Op de eerste foto's die in juli vrijgegeven zijn kan je zien dat Winnie the Pooh met een ballon in ze ene hand en een kaars in zijn ander hand op het kasteel van Doornroosje (Le Château de la Belle au Bois Dormant) staat, nu wordt deze plaats ingenomen door Pinocchio en Figaro die op zijn hoofd zit.

Photobucket - Video and Image Hosting

Voor Winnie The Pooh bezit Disney geen volledige copyright, Disney heeft enkel een licensie voor Winnie. Bijgevolg kost het Disney telkens een ferme duit als ze één van de characters uit the world of the Hundred Acre Wood gebruiken. Ze moeten dan immers auteursrechten betalen aan de originele bedenker van the Silly Old Bear.

Photobucket - Video and Image Hosting

En aangezien deze reclameposters ook zullen gebruikt worden voor de covers van de brochures van de reisagentschappen en als marketingmateriaal werd dus voor Pinocchio geopteerd.



Een andere verandering die te zien is op de foto’s is het feit dat de characters eerst een kaars in de hand hadden en dat deze nu op de nieuwe foto’s vervangen is door een kandelaar.

DLRP Magic!

No comments:

Post a Comment