Popular Post
Recent Post

Saturday, January 27, 2007

Annie Leibovitz en Disney

Scarlett Johansson, Beyoncé en David Beckham poseren voor Disney en geven de aftrap voor een nieuwe reclamecampagne.

De fotografe Annie Leibovitz maakte mooie foto’s met deze beroemdheden om de promotiecampagne van a Year of a Million dreams te lanceren. Scarlett Johansson werd een echte Assepoester, Beyoncé kroop in de huid van Alice in Wonderland en David Beckham nam de rol van Prince Philip over. Disney gaf vandaag deze eerste drie foto’s vrij maar ze hebben Annie Leibovitz de opdracht gegeven om nog andere beroemdheden te fotograferen in een echt Disneythema. Net zoals Assepoester loopt Scarlett Johansson van de trap als het middernacht wordt. Ze draagt een tiara $325,000 (een verblindend stuk in platina met fonkelende diamanten) en haar kleed is van de hand van Nicoletta Santoro. Op de achtergrond zie je het glazen muiltje staan. De slogan luidt : "Where every Cinderella story comes true."

David Beckham speelt de galante Prins Phillip uit de Schone Slaapster, die het opneemt tegen de vuurspuwende draak. Op de achtergrond zie je een kasteel dat heel goed op dat van DLRP lijkt maar als je wat beter kijkt dan merk je dat het kasteel op de foto net iets anders is : het staat er in spiegelbeeld op. Deze keer werd de slogan : "Where imagination saves the day."

Beyoncé verschijnt als Alice in Wonderland rondtollend in a teacup en ze is vergezeld van Oliver Platt als Mad Hatter en Lyle Lovett als March Hare . Op deze foto luidt de slogan : "Where Wonderland is your destiny."

No comments:

Post a Comment