Popular Post
Recent Post

Sunday, January 21, 2007

Disney Magic !

Voor het 50-jarig bestaan van de Disneyparken vertrok voor het eerst een Disney Cruiseship vanuit de haven van Los Angeles. Dit zou slechts een eenmalige gebeurtenis zijn maar door het grote succes heeft de Disney Cruise Line nu bekend gemaakt dat in 2008 de Disney Magic 12 keer zal afvaren vanuit Los Angeles. Je kan kiezen tussen een buitengewone reis langs de Mexicaanse Riviera (7 nachten) of een meer uitgebreide cruisevakantie langs het Kanaal van Panama voor 15 nachten. Het schip gaat voor anker in de schilderachtige thuishavens van o.a. Cabo San Lucas, Mazatlan, Acapulco en Puerto Vallarta.
Voor 7 nachten kan je reeds inschepen aan de prijs van $1.599 per persoon, voor de reis van 15 nachten kan dit reeds vanaf $ 1.699 per persoon.

Niet vergeten dat de Disney Magic dit jaar ook naar Europa komt ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van DLRP. Vanaf 26 mei 2007 tot 18 augustus 2007 zet de Disney Cruise Line een van zijn twee cruiseschepen in op de Middellandse Zee, met Barcelona als uitvalsbasis. De 'Disney Magic' vertrekt vanuit Barcelona naar Siciliƫ en doet onderweg onder meer Palermo, Napels en Sardiniƫ aan.

No comments:

Post a Comment