Popular Post
Recent Post

Wednesday, January 31, 2007

Season of the Heart

Op 11 januari 2007 begint in Tokyo DisneySea een speciaal evenement dat “Season of Heart” werd gedoopt. In een romantische kader kan je daar, met de Disneycharacters als voorbeeld, je geliefde het hof maken. Prins Donald, zingt boven op het Lover’ s Balcony een serenade voor zijn Daisy. Aan de Grotto of Romance zitten Mickey en Minnie samen te genieten.
Er werd zelfs een Bridge of Truth gebouwd en men zal er ook een wens kunnen doen aan de Sweetheart Fountain. Rondom de Sweetheart Fountain zie je beroemde Disneykoppels die er in relief op geplaatst zijn. Tot 13 februari gaat er eveneens een nieuwe show door : Sweetheart Ballade. Daar worden de bezoekers na zonsondergang uitgenodigd om hun hart te laten spreken in het gezelschap van Mickey en Minnie.
Vanaf 14 februari tot 14 maart (einde van het Season of Heart) wordt er een speciale versie van BraviSEAmo! op Mediterranean Harbor gespeeld. Deze voorstelling zal het verhaal van de liefde tussen de geest van het Vuur en de geest van het Water vertellen en eindigt met het verschijnen de Disneylovers.

Bron : DLRP.FR – Foto’s Deepdisney

No comments:

Post a Comment