Popular Post
Recent Post

Friday, May 25, 2007

Spectaculair vuurwerk verwelkomt de Disney Magic

Een kleurrijk vuurwerk vulde de nachtelijke hemel toen de Disney Magic met zo’n 2700 passagiers aan boord op 24 mei de haven van Barcelona binnen vaarde. Het feestvuurwerk dat in Barcelona werd getoond, gebeurde op muziek uit Disney’s rijke muzikale geschiedenis. Het was tevens een ode aan de Europese bestemmingen die de Disney Magic deze zomer zal bezoeken. Duizenden mensen verzamelden zich langs de kades om een glimp van de Disney Magic op te vangen en zich bij de festiviteiten aan te sluiten. De haven van Barcelona zal als thuishaven fungeren voor de Disney Magic die gedurende deze zomer een 10- en 11-daagse cruise in Europese wateren zal maken (Kijk hier voor meer info). Op 18 augustus verlaat de Disney Magic de Europese wateren en gaat terug richting Amerika.

Deze cruises laten de vakantiegangers kennis maken met wereldberoemde steden zoals Rome, Florence, Napels, Cannes en Barcelona. Volgens Disney’s Cruise Line president Tom McAlpin is dit een speciale manier om deze unieke Mediterrane cruises te lanceren en het stelt ons in staat om onze gasten een authentieke ervaring aan te bieden.

"Het was belangrijk om nieuwe verrassingen voor onze gasten te voorzien tijdens dit Europese avontuur" zegt Jim Urry, Vice President of Entertainment and Shore Excursions.
Zo konden de gasten van de nieuwste Disneyfilm “Pirates of the Caribbean: At World’s End” genieten en staan nog tal van verrassingen op het programma.

De Disney Cruise Line werd in 1998 opgericht en gezien het succes hiervan zullen in 2011 en 2012 twee nieuwe cruiseschepen in dienst genomen worden. Momenteel worden deze in Duitsland gebouwd (Disney Cruise Line). Hopelijk blijft één van deze vier cruiseschepen dan in Europa rond dobberen.

No comments:

Post a Comment