Popular Post
Recent Post

Sunday, July 1, 2007

Halloween- en Kerstseizoen

Halloween

Disneyland Resort Parijs heeft zojuist het programma met de festiviteiten voor het einde van dit jaar meegedeeld. Het feest van de 15de verjaardag gaat gewoon door maar er komt toch een Halloween- en kerstseizoen.

Het Halloweenseizoen begint op 6 oktober en loopt tot 7 november 2007. Men zal de bezoekers meer rillingen dan ooit bezorgen. Zo is er de terugkeer van de Pompoenmannetjes, de Roze Heksen en Stitch met de FantaStitch. De jongste bezoekers (van 3 tot 9 jaar) zullen zich met een verschrikkelijk grappig kapsel en een prachtige maquillage direct in deze griezelige sfeer thuisvoelen. Op 31 oktober is er dan natuurlijk de grote Halloweensoiree vanaf 20.30 uur tot 1 uur ’s nachts. Enkel wie speciale tickets voor deze avond heeft, kan genieten van dit gezellige griezelspectakel. Een ticket kost 29 Euro. Er wordt aan de gasten gevraagd om vermomd naar deze speciale Halloweensoiree te komen .

Vanaf 19 oktober tot en met 4 november lopen er ter gelegenheid van Funny Monsters allerlei vreemde creaties rond in Disney Village. Verschillende vreemde en lachwekkende creaties zoals tovenaars, buitenaardse wezens en duivels lopen er ’s avonds rond (vanaf 18 u. tot 22 u.).

Kerst

De festiviteiten van het kerstseizoen hebben plaats vanaf 10 november 2007 tot 6 januari 2008. Het park zal weer gedecoreerd zijn met prachtige kerstversiering en meer dan een miljoen fonkelende lichtjes. Ook Main Street zal weer omgetoverd worden in een winters tafereel. Op de lantaarns zullen weer de Disneyprinsessen te zien zijn. Ook Mickey’s Winter Wonderland komt terug , evenals de Christmas Carollers die op bepaalde momenten een fantastisch optreden zullen geven in Main Street. Natuurlijk zal ook de Kerstman in hoogsteigen persoon aanwezig zijn. Elke avond zal het Disneyland Park in een sfeervol licht baden nadat de gasten genoten hebben van het prachtige La Cérémonie des Contes et Lumières dat net voor het Kasteel zal plaatsvinden. Ook de prachtige nachtparade Disney’ s Fantillusion trekt weer door het park.

Op 31 december viert ook Disneyland Park St-Sylvester en dit tot 1 uur ’s nachts.

No comments:

Post a Comment