Popular Post
Recent Post

Saturday, August 25, 2007

Bezoek een leeg Disney's California Adventure Park

In Disney’s California Adventure Park kan je op een wel zeer originele manier het park verkennen. Wie wil kan met een segway het park doorkruisen en dit voor de openingsuren van het park.
Vooraleer je aan deze begeleide tour kan beginnen, krijg je eerst instructies over de werking van zo’n segway. Daarna kan je je stuurmanskunsten demonsteren op het hindernissenparcour die je moet afleggen vooraleer je een onvergetelijke trip door Disney’s California Adventure park maakt. Er zijn wel enkele beperkingen : men mag max. 113 kg (250 pond) wegen, men moet 18 jaar zijn of minstens 16 jaar maar dan onder begeleiding van een volwassene zijn. De bezoekers verzamelen om kwart na 7 ’s morgens voor de letter “C” van California. De tour duurt ongeveer een 3-tal uur en men is verplicht om te reserveren en dat voor minimum 2 kaartjes. De groep bestaat uit maximum 12 personen.

In de prijs van de tour, $99 (ongeveer € 72) per persoon en $79 (ongeveer € 58) voor jaarpashouders (Premium of Deluxe), zit het volgende inbegrepen:

Collectible gift
Souvenir Photo
Continental Breakfast
All-day parking at Downtown Disney district

Hier een filmpje : Segway Tour

No comments:

Post a Comment