Popular Post
Recent Post

Saturday, September 22, 2007

De Disney Cruise Line-vlag wappert op het Duitse scheepswerf

De Disney Cruise Line vierde de officiƫle opening van een bureau op het scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg (Duitsland) deze week met het hijsen van de bedrijfsvlag van de Disney Cruise Line aan de ingang van Meyer Werft. De volgende vijf jaar zal deze vlag daar blijven wapperen want een team van Disney Cruise Line Castmembers en Disney Imagineers zullen samen met de mensen van Meyer Werft aan de twee nieuwe cruiseschepen werken die in 2011 en 2012 afgeleverd zullen worden.

"Dit is een eerste stap in dit nieuwe project" zei Frank de Heer, Vice President of New Ship Development for Walt Disney Imagineering. De deskundigheid en het fijne vakmanschap van Meyer Werft gecombineerd met het kunstenaarstalent van Disney zal er voor zorgen dat deze nieuwe schepen bij de top van de Cruiseschepen horen."

Fabio DiMarco, Director of New Build, Marine and Technical Design for Disney Cruise Line verwoordde het als volgt : "Dit is een speciaal ogenblik voor de Disney Cruise Line. Wij zijn gelukkig hier te zijn en zijn trots om onze vlag hier te zien wapperen”.

De heer Bernard Meyer, CEO van Meyer Werft, was blij om de Disney Cruise Line in Papenburg te mogen verwelkomen en verheugt zich op de samenwerking om de bouw van twee prachtige Disneyschepen tot een goed einde te brengen.

No comments:

Post a Comment