Popular Post
Recent Post

Monday, September 24, 2007

Guest Relations-Castmember fietst tegen kanker

Magic Kingdom castmember Bob Orris zal deelnemen aan de LIVESTRONG Challenge bike ride 2007 van 12 tot 14 oktober in Austin (Texas). De fietstocht is een organisatie van de Lance Armstrong Foundation. Deze organisatie zet zich in voor de strijd tegen kanker.

Voor Bob Orris is het deelnemen aan deze tocht een manier om familieleden te herdenken die aan kanker zijn bezweken.

“Ik neem deel aan de uitdaging “LIVESTRONG” in Austin om eer te brengen aan mijn beide ouders die hun strijd tegen kanker verloren en om de “Lance Armstrong Foundation“ te helpen om geld in te zamelen want deze stichting doet veel goede dingen voor de vele duizende mensen die tegen deze dodelijke ziekte bestrijden," aldus Bob Orris.

Hij traint momenteel door elke week zo’n 161 tot 322 kilometer (100 tot 200 mijl) te rijden op de heuvels van Clermont, want dit terrein is gelijkaardig aan dat van Texas waar de tocht doorgaat.

Op zijn reis zal Bob ook een klein stukje Disney meenemen. Bij het doorbladeren van een oude uitgave van de ”Disney Newsreel” , zag hij een artikel over een groep Disneystafmedewerkers uit Californië die in het begin van dit jaar aan een fietsrace deelnamen. Deze groep had zich voor die gelegenheid in een uitrusting van Ratatouille gestoken. Nadat hij toestemming had gevraagd aan zijn overste, contacteerde Bob de mensen uit Californië om te zien of hij zo’n uitrusting kon lenen. Maar hij had geluk, er was er nog eentje over en dat was precies de maat van Bob.

De uitrusting is helder blauw met op zowel de voorzijde als de rugzijde de characters en logo’s uit de film. "De Disneystafmedewerkers uit Californië stuurden de outfit naar me toe met slechts één voorwaarde : een foto van mij in de outfit terwijl ik deelnam aan de tocht” zei Bob. Bob zelf zou nog liever een foto hebben in zijn outfit geflankeerd door Lance Armstrong.

No comments:

Post a Comment