Popular Post
Recent Post

Thursday, September 27, 2007

A little Disney Magic

Walt Disney Co. en KB Home hebben een exclusieve marketingovereenkomst ondertekend om producten met het Disneylabel op de markt te brengen. In Centraal Florida, de thuishaven van Walt Disney World, zullen acht “modelhuizen” ingericht worden die Disney gethemed zullen zijn.

Disney is het best gekend voor speelgoed en films, maar het heeft ook tal van andere producten o.m. tapijten, gordijnen, verlichting, … De verschillende producten zullen in de modelhuizen worden verwerkt en zullen ook te zien zijn in KB Home's 15,000-square-foot studio in Orlando vanaf begin 2008.

In het verleden hebben de Disneystafmedewerkers reeds inspanningen geleverd om de “Disney-branded” producten te promoten en de samenwerking met KB Home zal de positie van Disney als “a leading lifestyle“ nog verstevigen volgens Pamela Lifford, executive vice president in Disney's consumer products division.

Om de samenwerking met Disney te promoten, lanceert KB Home gedurende 8 weken de campagne “Magical Dream Sweepstakes”. Vanaf deze week kunnen de bezoekers van een KB Home filiaal één van de 10 kinderslaapkamers winnen die volledig ingericht is met Disney-themed meubilair en decoratie. Voor het decor en het meubilair zal inspiratie gezocht worden bij de populaire Disneycharacters en Disneyfilms zoals Cinderella, Cars en Pirates of the Caribbean.

No comments:

Post a Comment