Popular Post
Recent Post

Sunday, October 14, 2007

Blaze Signs

De Hollywood Boulevard krijgt steeds meer en meer allure. In de verte zie je nu reeds de bekende heuvel met de al even beroemde letters HOLLYWOOD staan.

Om dat alles nog meer cachet de geven, werd voor de neonverlichting van de Hollywood Boulevard beroep gedaan op experts. De Engelse firma Blaze Signs staat ook deze keer in voor de schitterende verlichting van het kleine stukje Hollywood in Parijs. Blaze Signs werkte reeds eerder voor Disney. Door Blaze Signs krijgen bezoekers van Studio 1 in de Walt Disney Studios het gevoel dat ze op een Amerikaanse Boulevard uit de jaren 50 rond lopen. De verlichte wand met foto’s uit de verschillende Disneyfilms in Art of Disney Animation en de verlichting en de letters aan de ingangspoort van de Walt Disney Studios in Parijs zijn in de ateliers van deze firma tot stand gekomen in samenwerking met de Disney-imagineers.

Ook in het Disneyland Park heeft Blaze Signs de neonverlichting van een 2-tal attracties voor hun rekening genomen : nl. Space Moutain : mission 2 en Buzz Lightyear Laser Blast.

Hopelijk blijven de studios wanneer de Hollywood Boulevard en Tower of Terror open zijn, even lang open als het Disneyland Park zodat de bezoekers kunnen genieten van de mooie verlichting.

No comments:

Post a Comment