Popular Post
Recent Post

Sunday, October 21, 2007

Space Mountain: Mission 2

Er circuleren nu geruchten op het net dat nadat de attractie “Space Mountain” in de andere parken reeds een al of niet grondige “Spacelift” kregen, het nu de beurt zou zijn aan Space Mountain in het Magic Kingdom (Orlando). In juni 2008 zou Space Mountain er sluiten en de re-opening zou ergens in april/ mei 2009 zijn.

Space Mountain:Mission 2 (Disneyland Resort Paris)

Onze eigen Space Mountain kreeg in 2005 een facelift en vanaf 9 april 2005 spreken we van Space Mountain : Mission 2 in Disneyland Resort Paris.



Space Mountain (Disneyland California Anaheim)

In California (Anaheim) werd Space Mountain gesloten op 9 april 2003 voor een complete vernieuwing. De roller Coaster opende op 15 juli 2005, 2 dagen voor de 50ste verjaardag van het park. ’s Avonds verandert Space Mountain daar in Rockin' Space Mountain, dit is dezelfde ride met wat ruigere muziek op de achtergrond en verschillende speciale effecten.

Filmpje

Space Mountain (Tokyo Disney Resort)

Op 28 april 2007 konden bezoekers van Tokyo Disneyland terug in Space Mountain nadat deze voor 6 maanden gesloten werd. Space Mountain in Tokyo kreeg in de instapzone een nieuw ruimteschip.

No comments:

Post a Comment