Popular Post
Recent Post

Monday, December 31, 2007

Year of the Mouse

Het is nog niet eens 2008 maar in Hong Kong zijn ze reeds bezig om het Chinees Nieuwjaar voor te bereiden. 2008 is het jaar van de muis in 2008 en dus zal dit in Hong Kong Disneyland in stijl gevierd worden.

Volgens de officiƫle Year of the Mouse Celebration website start het Chinees Nieuwjaar op 22 januari 2008 en loopt het tot en met 24 februari 2008. Tijdens dit hele gebeuren staan er ook aantal nieuwe evenementen op stapel die er vooral op gericht zijn om het jonge publiek aan te trekken.
Op het programma staan o.a. :

Een concert Tour waar de Disneycharacters dansen op de populairste Aziatische muziek.
Rhytmn of Life: Dragon Procession : vogels, vissen, bloemen, … vormen samen een draak. Mickey's Home: Mickey toont je zijn verzameling met allerlei spullen die nog niemand heeft gezien.
Catwalk Show by Vivienne Tam: Mickey en zijn vrienden tonen hun nieuwe outfits die door deze beroemde ontwerpster werden gemaakt.
Meet Characters: Disneycharacters zullen in traditionele klederdracht in het park rondlopen. Eight Statute of Mickey: acht standbeelden van Mickey zullen strategisch opgesteld worden in het park om geluk te brengen. Deze standbeelden maken eveneens deel uit van de parkdecoratie ter gelegenheid van het jaar van de muis.
Meet the Gods: de goden van Fortune, Properity, Happiness en Longevity maken hun opwachting in het park.

De parkdecoratie zal een grillige mix zijn van traditioneel Chinees met een vleugje Disney.

Hong Kong Disneyland heeft verder plannen om 4 nieuwe shows naar het Disneyland Park te brengen. De vier nieuwe shows zijn : Muppet Mobile lab, een show gebaseerd op de Disney TV-film High School Musical, een interactieve show met Crush uit Finding Nemo en presentatie van tekeningen en andere kunstwerken.

Ook de al eerder aangekondigde klassieke Disneyride "It's a Small World" zal in de lente van 2008 de deuren openen.

No comments:

Post a Comment