Popular Post
Recent Post

Sunday, February 24, 2008

Disney's Magical Blu-Ray Tour

In augustus 2007 werd het startschot gegeven voor de Disney's Magical Blu-ray Tour en gezien de overwinning van de Blu-ray op HD werd de tour in 2008 verlengd. Zeven Noord-Amerikaanse steden stonden op het programma voor 2008 en momenteel passeert de tour nog in Nashville, Hurst, Denver en Chicago. Op de geselecteerde locaties kunnen geïnteresseerden terecht van maandag tot en met zondag. Op vrijdagochtend is er telkens een speciale preview voor de pers.

Deze Blu-ray Disc promotiecampagne wordt gepresenteerd door Walt Disney Home Entertainment en gesponsord door Panasonic. Deskundigen van Disney en Panasonic zijn ter beschikking voor het beantwoorden van vragen over alle technische aspecten van de Blu-ray alsook over de inhoud van de Disney Blu-ray Discs.

De bezoekers van de educatieve show kunnen een aantal van Disney’s grootste succesfilms die in 2008 op Blu-ray werden gezet bekijken waaronder Finding Nemo, The Lion, The Witch and the Wardrobe, Cars, Ratatouille, Pirates of the Caribbean: At World's End.

No comments:

Post a Comment