Popular Post
Recent Post

Friday, March 28, 2008

It’s a Small World

De officiële openingsdatum van Hong Kong Disneyland’s nieuwste attractie “It’s a small World” is 28 april 2008. In de attractie in Hong Kong Disneyland werden meer dan 200 animatronics geplaatst waarvan 38 Disneycharacters zoals o.a. Lilo en Stitch, Aladdin en Jasmine, Woody en Jessie van Toy Story.

Met enkele unieke elementen voor de attractie in Hong Kong Disneyland zal “It’s a small World” de gasten uitnodigen om deel te namen aan a world of laughter. De attractie neemt de gasten mee in de wereld van de kinderen waar vriendschap geen rekening houdt met grenzen en/of nationaliteiten.

Het uitgebreide deel dat over Azië gaat werden enkele wereldwijd bekende bezienwaardigheden toegevoegd zoals de Muur van China en de Temple of Heaven. In het deel van het Midden-Oosten zien we Aladdin en Jasmine vliegen op hun magisch tapijt en Woody en Jessie uit de Disney/Pixar Toy Story films zien we dan we in Amerika terug evenals de New York Empire State Building en de San Francisco Golden Gate Bridge.

Ook werd zoals we hier reeds uitgebreid neerschreven, het populaire deuntje in 4 nieuwe talen (het Cantonees, Koreaans, Putonghuan en Tagalog) opgenomen. Wanneer de nacht valt, dan zal de voorgevel van de attractie schitteren en dat dankzij het gebruik van LED-verlichting.

In het midden van de gevel is er natuurlijk ook een klok te zien en net zoals in de andere Disneyparken zal ook hier een klassieke speelgoed parade op bepaalde ogenblikken te zien zijn maar voor de muziek heeft men inspiratie gezocht in de Chinese Opera

No comments:

Post a Comment