Popular Post
Recent Post

Wednesday, March 26, 2008

The Jungle Book 2 Special Edition

Vanaf 17 juni 2008 is er in Amerika voor een beperkte tijd de DVD “ The Jungle Book 2 Special Edition” beschikbaar wanneer deze in Europa en meer bepaald bij ons te verkrijgen zal zijn, is nog een groot raadsel. De Jungle Book 2 Special Edition, het populaire vervolg op één van Disney’s meeste geliefde tekenfilms, neemt de fans mee op een nieuw spannend en swingend avontuur met Mowgli.

Voor deze film sprak Haley Joel Osment de stem van Mowgli in en John Goodman leende zijn stem aan Baloo. The Jungle Book 2 Special Edition is een speelse mix van muziek, humor en spanning en spreekt tot de verbeelding van jong en oud.

Het verhaal

Mowgli woont nu met zijn kleine stiefbroer Ranjan en zijn beste vriendin Shanti in het mensendorp. Maar het “mensenkind” heeft nog steeds jungleritme in zijn hart en hij mist zijn oude vrienden Baloo en Bagheera. Wanneer Mowgli terug naar de jungle trekt vindt hij heel snel zijn swingmaatje Baloo. Helaas is Baloo niet de enige die op de terugkeer van het mensenkind wacht. Ook Shere Khan ligt op de loer en is van plan om wraak te nemen. Als Shere Khan zijn aartsrivaal Mowgli wil verslaan, heeft Mowgli de hulp van zowel zijn oude vrienden Baloo en Bagheere als deze van zijn nieuwe gezin nodig.

Bonus Features

Mowgli’s Story Time Adventure
In dit spannende spel zullen de spelers Mowgli helpen om te ontsnappen aan Ka of aan de klauwen van Shere Khan.

Mowgli’s Jungle Ruins Maze
Mowgli moet zijn weg vinden via de oude ruïnes in de jungle waar overal gevaar loert voordat hij kan terugkeren naar het dorp. Spelers helpen hem de verraderlijke valkuilen langs de weg naar zijn eindbestemming te vermijden en ontdekken zo enkele echte junglegeheimen.

The Legacy Of The Jungle Book
The Jungle Book introduceerde een generatie nieuwe grappige Disneycharacters en een leuk muziekje. Ontdek hoe Jungle Book 2 dat gebruikt als inspiratie voor een nieuw origineel avontuur !

Disney’s Song Selection
Zing mee met alle nummers in de film of kies een favoriet liedje en zing uit volle borst mee terwijl de songteksten op het scherm verschijnen.

Swingin’ Music Videos
Swingende muziekvideos zoals “I Wanna Be Like You” door Smash Mouth, “Jungle Rhythm” and “W-I-L-D.”

The Story of Jungle Book
A recap of the original animated classic, complete with highlights and unforgettable moments.Een korte samenvatting van de originele Disneyklassieker met onvergetelijke momenten.

Deleted Scenes
Zoals o.a. de originele liedjes “I Got You Beat” and “Braver”

No comments:

Post a Comment