Popular Post
Recent Post

Tuesday, April 22, 2008

Earth Day

Disney's Animal Kingdom Theme Park viert vandaag op 22 april zijn tiende verjaardag maar ook Disney Wildlife Conservation Fund is op deze Earth Day jarig.

Disney's Animal Kingdom Park is een leuke plek om te bezoeken want men voelt er een grote verbondenheid met de natuur. Het park opende op 22 april 1998 en werkt hand in hand met Disney Wildlife Conservation Fund. De bezoekers kunnen donaties maken aan Disney Wildlife Conservation Fund maar het partnerschap gaat verder dan dollars en centen.

Disney Wildlife Conservation Fund (DWCF) kent jaarlijks geld toe aan projecten over de hele wereld die helpen bij het instandhouden van de diversiteit en de schoonheid van de omgeving en die bijdragen tot de verbetering van de overlevingskansen van dieren.

Dit jaar is Earth Day niet alleen de verjaardag van het Fonds en het Park maar er is ook een naamsverandering. Het Disney Wildlife Conservation Fund wordt nu Disney Worldwide Conservation Fund. Handig is wel dat dezelfde initialen (DWCF) blijven. Door deze naamsverandering wil men de wereldwijde inzet voor het milieu en de natuur van de Walt Disney Company benadrukken.

No comments:

Post a Comment