Popular Post
Recent Post

Saturday, April 26, 2008

This is Home

The Chronicles of Narnia : Prince Caspian komt op 16 mei 2008 in de Amerikaanse bioscoopzalen. Op Dove Awards 2008 heeft Switchfoot hun nieuwste lied gezongen “This Is Home” en dit is meteen het liedje dat men op het einde van de nieuwste film van Walt Disney Studios en Walden Media productie “The Chronicles of Narnia: Prince Caspian” zal horen. De song staat ook op de originele soundtrack die op 13 mei 2008 vrijgegeven wordt. Op YouTube kan je het live-optreden van Switchfoot zien maar het is wel niet echt goed qua kwaliteit. Hier kan je het liedje “This is Home” ook beluisteren.


Op Disney Movie Sufers zie je 2 clips “Behind the Scene. Op de eerste clip zie je hoe Michael leert om met een camera die terwijl je zelf stapt, het beeld kan stilhouden, te werken.

Het 2de clipje bevat een kort interview van Jeryn met de Pevensies-kinderen en de 5de Pevensies “Prince Caspian”.

Movie Surfer’s-Behind the Séne 1

Movie Surfer’s-Behind the Séne 2

Ondertussen hebben wij hier voor de Narniafans ook de nieuwste trailer van de film “The Chronicles of Narnia: Prince Caspian”. Er is niet veel verschil met de eerste trailer en de super bowl trailer maar er zijn een aantal nieuwe shots bijgekomen van Aslan, Peter en Miraz.

No comments:

Post a Comment