Popular Post
Recent Post

Tuesday, May 20, 2008

$56.6 miljoen

Op de openingsdag (vrijdag 16 mei) heeft The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, een productie van Walt Disney Pictures en Walden Media, $18 miljoen opgeleverd en dat is een stuk minder dan de $ 23 miljoen van de eerste The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch & the Wardrobe in 2005. Over het ganse openingsweekend (van vrijdag tot en met zondag) heeft de film “The Chronicles of Narnia: Prince Caspian” zo’n $ 56,6 miljoen opgebracht wat weer een stuk minder is dan de $ 65 miljoen die The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch & the Wardrobe in 2005 tijdens het openingsweekend haalde. De $ 56,6 miljoen loste evenmin de verwachting van de bioscoopeigenaars en box office experts in die een opbrengst van $ 80 miljoen hadden vooropgesteld.

Het volgende weekend zal het nog moeilijker worden voor “The Chronicles of Narnia: Prince Caspian”, want dan krijgt hij concurrentie van “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” die dan in première gaat.

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian gaat bij ons op 2 juli in première.

Het volgende boek van C.S. Lewis dat verfilmd zal worden is “The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader” en de première voor die film is voorlopig op 7 mei 2010 gepland. Ook van deze film houdt Yago’s Disney Nieuws jullie zeker op de hoogte.

No comments:

Post a Comment