Popular Post
Recent Post

Wednesday, May 28, 2008

The Chronicles of Narnia : Voyage of the Dawn Treader

Terwijl Disney volop bezig is met de promotie van The Chronicles of Narnia : Prince Caspian zijn ze al druk bezig met de plannen voor de volgende film uit de Narnia-reeks : The Chronicles of Narnia : Voyage of the Dawn Treader.

Volgens de geruchten zou Steven Knight, één van de schrijvers van Shutter's Island met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio, aangesproken zijn om het script te schrijven.

Een ander gerucht is dat Barry Robison de plaats zal innemen van Roger Ford die The Chronicles of Narnia : The Lion, the Witch and the Wardrobe en The Chronicles of Narnia : Prince Caspian als Production Designer. Wat de reden voor deze verandering is, is nog niet duidelijk. Barry Robison heeft al The Rookie, Hidalgo, Fun with Dick and Jane gedaan en werkt ook mee aan X-Men Origins: Wolverine (Hugh Jackman) die in 2009 in de zalen zal komen.

In The Chronicles of Narnia : Voyage of the Dawn Treader gaan Lucy en Edmund Pevensie samen met hun neef Eustace terug naar Narnia om er met Prins Caspian om een reis over de zee te maken met het koninklijke schip The Dawn Treader. Voor ze hun bestemming bereiken ontmoeten ze draken, dwergen, zeemensen en een groep verloren krijgers.

No comments:

Post a Comment