Popular Post
Recent Post

Friday, May 23, 2008

Humanitaire hulp

De Walt Disney Company zal zo’n $ 1 miljoen aan humanitaire hulp voor de slachtoffers van de aardbeving in China overmaken. De middelen zullen gebruikt worden voor de aankoop van materiaal voor onmiddellijke hulpverlening, om in nood verkerende kinderen te helpen en voor de heropbouw van beschadigde scholen.

"Namens de Walt Disney Company, bied ik aan de mensen in China en al diegene die getroffen werden door deze recente ongelukkige gebeurtenis ons diepste medeleven aan” zei Robert A. Iger, president en CEO van The Walt Disney Company. "We hopen dat onze bijdrage steun zal geven aan de teams en organisaties die zich volop inspannen om bijstand te verlenen, om gezinnen te herenigen en om gemeenschappen terug op te bouwen”.

"Het is de wens van al onze medewerkers om bijstand te verlenen aan de slachtoffers van de aardbeving en hun gezinnen. Wij hopen dat de bijdrage van het bedrijf, samen met de persoonlijke bijdragen van onze medewerkers, een verschil kan maken in deze tijden van nood." zei Stanley Cheung, Executive Vice President en Managing Director, The Walt Disney Company, Greater China.

Castmembers uit Hong Kong Disneyland, zowel van Chinese, Japanse of Taiwanese afkomst, hebben reeds een persoonlijke bedrage geleverd.

No comments:

Post a Comment