Popular Post
Recent Post

Sunday, July 27, 2008

13 augustus 2008

Op 13 augustus kunnen de Disneyfans hun hartje ophalen want dan komen er 4 Disneyfilms op DVD uit.

Underdog

Een ongeval in een medisch laboratorium geeft aan een Beagle-jachthond genaamd Shoeshine een paar bijzondere superkrachten: hij wordt hoogbegaafd en kan spreken. Het is een geheim dat de hond uiteindelijk moet delen met een 12-jarige jongen genaamd Jack (Alex Neuberger) die zijn eigenaar en vriend wordt. Shoeshines bijzondere eigenschappen komen goed van pas als hij zijn liefje de beeldschone spaniël Polly Purebred en de burgers van Capitol City moet beschermen tegen de kwaadaardige Simon Bar Sinister (Peter Dinklage). Het lot van de stad ligt in de pootjes van Underdog met zijn superheldenkostuum.

101 Dalmatiërs 2 – Special Edition

Dit spannende vervolg op de Disney klassieker 101 Dalmatiërs vertelt het avontuur van Vlek, de pup van Pongo en Perdita die meer wel zijn dan 1 van de 101. Wanneer Vlek de kans krijgt om zijn tv-held, Superwoef te ontmoeten, begint zijn avontuur. Wanneer Dwergkees, het trouwe hulpje van Superwoef, vertelt dat de makers van de show op zoek zijn naar een nieuwe ster, trekt Superwoef de echte wereld in met Vlek op sleeptouw, om echte heldhaftige daden te verrichten. En wanneer Cruella De Vil, die nog altijd stapeldol op puppy’s is, terugkomt, wordt de boel gered door het teamwork en vriendschap tussen Vlek en Superwoef.
De special Edition dvd bevat zelfs nog meer plezier en avontuur.

Peter Pan 2 – Special Edition

Walt Disney’s originele klassieker gaat verder in deze betoverende Special Edition DVD van Peter Pan: Terug Naar Nooitgedachtland. Ga mee met Tinkelbel, Peter Pan en de Slimme Jongens, en maak kennis met Jane, de nuchtere dochter van Wendy. Jane is al te groot voor de verhalen van haar moeder over piraten en elfjes, maar dan ontvoert Kapitein Haak haar naar Nooitgedachtland. De sluwe piraat bedenkt een plan om Peter en Tink te vangen. Tinkelbel’s licht dooft bovendien snel omdat Jane niet in elfjes gelooft. Toch is Jane de enige die ze kan redden. Ze zal wel een beroep moeten doen op geloof, vertrouwen en elfenstof. Deze betoverende uitgave, vol charme en avontuur, bevat wonderlijke Elfjes scènes. Bovendien is een geheel nieuw magisch Tinkelbelspel en nog veel meer toegevoegd als bonusmateriaal.

The Jungle Book 2 – Special Edition

Walt Disney’s swingende jungle klassieker gaat verder in deze Special Edition van Jungle Boek 2, met al de favoriete figuren uit de originele, levendige klassieker en meer swingende songs! Mowgli woont in het mensendorp met zijn kleine stiefbroertje Ranjan en zijn beste vriendin Shanti. Maar het mensenjong is de jungle niet vergeten, en hij mist zijn oude vrienden Baloe en Bagheera. Wanneer Mowgli terugkeert naar de wildernis om swingend pret te maken, komt hij er al snel achter dat Baloe niet de enige is die op hem wacht. De mensetende tijger Shere Khan licht op de loer in de schaduw en zint op wraak. Om zijn vijand te verslaan heeft Mowgli de hulp nodig van zowel zijn oude vrienden als van zijn nieuwe familie.

No comments:

Post a Comment