Popular Post
Recent Post

Thursday, July 31, 2008

Halloween 2008 in DLRP

Disney’s Halloween Festival start dit jaar op 4 oktober en loopt tot en met 2 november 2008. Gedurende een maand is het Disneyland Park in de ban van Halloween en ook dit jaar zullen de Pumpkin Men en Pumpkin Ladies Main Street USA een oranje kleurtje geven. Frontierland wordt weer Halloweenland maar zoals we hier reeds schreven, zonder de roze heksen. De roze heksen zijn definitief verdrongen en ook Stitch is dit jaar niet meer van de partij. Er is wel voor het eerst in Disneyland Resort Paris Mickey’s Not-So-Scary Halloween Parties in Fantasyland en natuurlijk is er op 31 oktober de Halloween Party waar Yago’s Disney Nieuws zeker aanwezig is.

Verder is er nog elke dag “The Disney Villains’ Halloween Show” op Central Plaza. Deze show wordt gepresenteerd door Minnie in haar Halloweenoutfit en ze is in het gezelschap van de Pumpkin Men en de Pumpkin Ladies. Governor Ratcliffe uit Pocahontas en Shan-Yu uit Mulan komen dit jaar de Disney Villains-ploeg versterken. Na de show is er een Meet'n'Greet" met de Disney Villains.

Ook de Disney Characters Express, voor de gelegenheid omgetoverd in de Halloween Disney Characters’ Express, passeert dagelijks door Main Street USA met aan boord natuurlijk de Disney Villains.

Voor de Disney’s Once Upon a Dream Parade zal er telkens een special Halloween preparade zijn waar we de verschillende Disney Villains en de Pumpkin burgers zullen zien. Maar het neusje van de zalm is toch wel Jack Skellington en Sally, uit Tim Burton’s Nightmare before Christmas, die voor het eerst in Disneyland Resort Parijs te zien zullen zijn.

Wanneer men door de poorten van Fort Comstock loopt, komt men in Halloweenland terecht waar de gasten talrijke verrassingen te wachten staan. Op het Trick or Treat stage (podium naast Cowboy Cookout Barbeque) zijn er optredens van Minnie & the Bat Boys, Goofy en zijn Magische kookpot. En net zoals ieder jaar zullen de kinderen kunnen deelnemen aan de traditionele Halloween Piñata.

Aan Boot Hill, het kerkhof van Phantom Manor, zal men op verschillende tijdstippen Jack skeleton en Sally van de Nightmare before Christmas kunnen ontmoeten.
Op Halloweenavond kan men in Disneyland Resort Paris genieten van de speciale Halloween Party vanaf 20.30 uur tot 1 uur in het Disneyland Park. Die avond is er voor de gasten een speciaal Halloweenprogramma. Er is de Disney’s Fantillusion Parade gevolgd door een spooktaculair vuurwerk met projecties op het kasteel.

Er zijn de Spooktackular Stage Shows op het Trick or Treat Stage in Halloweenland en voor het kasteel op Central Plaza is er de The Disney Villains’ Halloween Showtime. De avond wordt afgesloten met een Spooky DJ Party in Main Street U.S.A.

Volgens de geruchten zouden Mickey en Minnie allebei een nieuw Halloweenkostuum krijgen.

No comments:

Post a Comment