Popular Post
Recent Post

Monday, July 28, 2008

Mad Hatter

We hadden het hier al Tim Burton's "Alice in Wonderland" en de zoektocht naar Alice. Uiteindelijk werd gekozen voor de Australische actrice Mia Wasikowska. Tim Burton's goeie vriend Johnny Depp kruipt in de huid van Mad Hatter.

Artikel uit HLN :

Johnny Depp gaat het personage Mad Hatter spelen in een nieuwe filmversie van 'Alice in Wonderland'. Regisseur Tim Burton neemt het klassieke kinderverhaal onder handen. Geld genoeg"Tim heeft al jarenlang plannen om 'Alice in Wonderland' te verfilmen. Hij heeft een bijzonder talent om kinderverhalen een draai te geven zodat ze aangrijpende, griezelige fabels worden die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Hij heeft zijn plannen voor 'Alice' bewaard tot er voldoende budget was. Nu Disney met hem in zee wil gaan, is geld geen probleem meer", aldus een bron in de Britse pers.

Disney maakte in 1951 al een filmversie van 'Alice in Wonderland'.Zevende samenwerkingHet wordt de zevende keer dat Depp met Burton samenwerkt. Ze oogstten al eerder samen succes met 'Edward Scissorhands', 'Ed Wood', 'Sleepy Hollow', 'Charlie and the Chocolate Factory', 'Corpse Bride' en 'Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street'.

No comments:

Post a Comment