Popular Post
Recent Post

Wednesday, July 30, 2008

Seizoenen

Na het Halloweenseizoen (van 4 oktober tot en met 2 november 2008) is er zoals ieder jaar in Disneyland Resort Parijs Disney’s Bonfire Spectacular. Op 3, 5 en 7 november kan je aan Lake Disney genieten van een spectaculair vuurwerk “ Disney’s Bonfire”. Foto’s van vorig jaar kan je hier bekijken.

Het kerstseizoen, dat dit jaar van 8 november 2008 tot en met 6 januari 2009 loopt, zal terug in echte Disneystijl gebeuren. Er valt terug sneeuw in Main Street USA en er is de Fantillusion. Ook het kasteel van terug in een ijskasteel omgetoverd worden. Natuurlijk is ook de Kerstman met zijn rendier van de partij.

Nieuw dit jaar is “Le Merveilleux Diner de Noel de Mickey”. Tijdens het Kerstseizoen zal men op 3 avonden, namelijk 6 – 13 en 20 december, in een paviljoen achter Stars Tours, in aanwezigheid van de Disneycharacters in hun kerstoutfit van een kerstdiner kunnen genieten. Het diner bestaat uit een buffet waarvoor men € 55 per volwassene en € 20 per kind (tot 11 jaar) zal moeten betalen en begint om 19 uur. Na de maaltijd zal men met de Disneycharacters kunnen dansen tot 21 uur.

Hier de beschrijving van deze avonden in de Franstalige winterbrochure 08/09
Pour prolonger la magie de la journéee, offrez vous un cadeau inoubliable à partager en famille ou entre amis. Les Personnages Disney n'attendent qu'une chose : que vous vous joigniez a eux pour vous dehanchez sur des musiques entrainantes. Un diner sensatio-Noel enchantera les papilles des petits et des grands.

No comments:

Post a Comment