Popular Post
Recent Post

Monday, August 25, 2008

Een Mickey- of prinsessenkamer ?

We hadden het hier al over een overnachting in ware piratenstijl die je in Disney’s Caribbean Beach Resort kan boeken wel in het Disneyland Hotel dat net naast Disneyland en Disney’s California Adventure park gelegen is, is er nu de mogelijkheid om een Character Quarter te boeken.

Een Character Quarter bestaat uit een standaardkamer voor de ouders met een aangrenzend kamer die speciaal voor de kinderen in een Disneythema werd gegoten. De standaardkamer en de Disneykamer zijn via een tussendeur met elkaar verbonden. Het is niet mogelijk om enkel een Disneythemedkamer te boeken. Het Disneyland Hotel heeft 12 Mickey Mouse-kamers en zeven prinsessenkamers.

Iedere Disney Characterkamer heeft twee aparte bedden met meubilair, decoratie, beddengoed, tapijten, zelfs televisie en alle andere voorzieningen in het thema van Mickey Mouse of Disneyprinsessen.

Het Disneyland Hotel is het enige hotel waar de gasten een ganse nacht omringd door de wereld van Mickey Mouse en de Disneyprinsessen kunnen verblijven om zo de magie van hun verblijf in Disneyland te verlengen.

Foto’s : Copyright Disney

No comments:

Post a Comment