Popular Post
Recent Post

Saturday, August 30, 2008

Haunted Halloween 2008 in HKDL

Vanaf 26 september 2008 en dit voor 37 dagen (dus tot 1 november 2008) zullen duistere krachten over Hong Kong Disneyland heersen tijdens de Haunted Halloween. De Halloweensfeer begint al vanaf het moment dat de gasten het resort betreden en daar door The Pumpkin King Jack Skellington en Sally in het nieuwe spookachtige decor verwelkomd worden.

Het Main Street Haunted Hotel opent ook dit jaar de deuren. De Main Street Haunted Hotel zal heropenen van dit jaar. Het spook van Victoria Maxwell zal de nieuwe en de terugkerende gasten weer verwelkomen in het hotel. De vraag is natuurlijk of de gasten die inchecken ook zullen uitchecken.

In Tomorrowland wordt Space Mountain omgevormd in Space Mountain - Ghost Galaxy.

Op algemene vraag komt ook de exclusieve Glow in the Park Halloween Parade terug en dit met nog meer UV-belichting zodat het allemaal nog spectaculairder wordt. Jack Skellington als de Pumpkin King, Dr Finklestein samen met Sally uit de The Nightmare Before Christmas, Disney’s schurken en zombies zijn allemaal van de partij. En als kers op de taart maakt een Ghost Pirate Ship zijn debuut tijdens deze parade.

De duistere krachten breiden dit jaar hun grondgebied uit naar Adventureland. De gasten zullen in Adventureland de recent ontdekte Demon Jungle kunnen ontdekken maar zullen ook moeten proberen te ontsnappen aan Demon Jungle. Deze Deze griezelige ervaring is speciaal voor Hong Kong Disneyland ontworpen! Als de bezoekers het geluk hebben om te ontsnappen, krijgen ze te maken met een andere onverwachte uitdaging op de Adventureland Haunted Trail.

Voor de jonge volwassenen lanceert Hong Kong Disneyland opnieuw een Halloweenavondticket. Met zo’n ticket dat ongeveer een 18 Euro kost, kan men op vrijdag of zaterdag na 18.30 uur het park binnen en kan men tot sluitingstijd (23 uur) van de Halloweensfeer genieten.

No comments:

Post a Comment