Popular Post
Recent Post

Sunday, August 24, 2008

Kim Possible in Epcot

Ook over nieuwe attracties voor Walt Disney World draait de geruchtenmolen op volle toeren maar Disney heeft in een officiële persmededeling de komst van een Kim Possible World Showcase Adventure aangekondigd. Deze interactieve attractie die geïnspireerd is op Disney Channel’s Emmy Award-winning animated serie “Disney’s Kim Possible” komt er nog in 2008.

Met behulp van de nieuwste technologie zal Disney's Kim Possible World Showcase Adventure de bezoekers van alle leeftijden uit nodigen om een geheim agent te worden en samen met het Team Possible de wereld te redden van verschillende schurken en hun gekke uitvindingen. Wie deelneemt aan dit internationale avontuur, krijgt een officiële "Kimmunicator". Dit interactieve, draagbare apparaat is speciaal ontworpen om de gasten te helpen bij hun missie en het verbindt de gasten met de verschillende Kim Possible characters die hints geven aan de gasten om de schurken te stoppen.

Men zal Disney's Kim Possible World Showcase Adventure in zeven van de World Showcase pavilions kunnen spelen : Mexico, Noorwegen, China, Duitsland, Japan, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Elk paviljoen heeft een unieke missie met verschillende evenementen en een andere superschurk uit de animatiereeks. "Disney's Kim Possible World Showcase Adventure is een spannende nieuwe ervaring dat plezier en spanning voor het hele gezin biedt" zei Jim MacPhee, Epcot vice-president.

Foto en persmededeling: copyright Disney

No comments:

Post a Comment