Popular Post
Recent Post

Tuesday, September 16, 2008

Disney filmt in Rusland

De Walt Disney Company CIS heeft aangekondigd dat het de krachten bundelt met een aantal Russische topfilmmakers voor de eerste Russische Disneyproductie nl. “The Book of Masters”.

De opnames voor "The Book of Masters" zijn begin deze maand gestart en men filmt nu even buiten Minsk en men verwacht dat men de film volgend jaar in de Russische zalen zal kunnen vertonen. Wanneer deze eerste fase van opnames gedaan is, dan zal de productie verhuizen naar de Mosfilm Studio.
Three T Studio van Nikita Mikhalkov, bekend van films zoals "12", " Barber of Siberia ", Burnt by the Sun" en "Urga" is het productiebedrijf dat meewerkt aan "The Book of Masters".

De film wordt geregisseerd door Vadim Sokolovsky, die bekend is van televisieprojecten en die ook de lokale regisseur voor The Walt Disney Company CIS is.

"We zijn erg blij dat de eerste Russische Disneyfilm met beroemde Russische acteurs een Russische sprookjes is dat we allemaal kennen uit onze kindertijd" zie Marina Jigalova-Ozkan, managing director van The Walt Disney Company CIS in een verklaring maandag.

“The Book of Masters” is een familiefilm. Het is een ludiek, komisch avontuur verteld in de geest en tradities van Disney. We zijn vereerd en enthousiast te werken met Three T Studio en hun talentvol team voor het creĆ«ren van een uitzonderlijke film in het Russisch.

No comments:

Post a Comment