Popular Post
Recent Post

Thursday, September 25, 2008

Sweet 16 Birthday Party

We hadden het hier al over het verjaardagsfeestje van Miley Cyrus dat op 5 oktober in Disneyland Resort Anaheim doorgaat. Zoals reeds gezegd zijn er slechts een beperkt aantal kaarten te verkrijgen en fans bieden nu al meer dan het dubbele voor een ticket voor Miley Cyrus’ Sweet 16 birthday party op eBay. De afgelopen dagen zijn meer dan 50 Miley Cyrus Sweet 16 birthday party-tickets te koop aangeboden.

Maar wie zo’n kaartje op eBay koopt, zou wel eens een grote teleurstelling kunnen oplopen want Disneyland Resort Anaheim heeft enkele strenge regels opgelegd om te voorkomen dat men tickets zou doorverkopen op veilingsites.

Het exclusieve evenement met de Hannah Montana-ster was vrijwel onmiddellijk uitverkocht. De 5.000 beschikbare kaartjes tegen $ 250 het stuk vlogen de deur uit en enkele slimmeriken boden onmiddellijk de felbegeerde tickets op eBay te koop aan met woekerprijzen vanaf $ 500 per stuk.

Maar Disneyland Resort Anaheim heeft een soort van beveiligingssysteem uitgedokterd : de tickets zullen niet worden afgegeven tot op de dag van het evenement en dan nog alleen aan de oorspronkelijke koper en dit na 14 uur aan de hoofdingang. Bovendien moet de oorspronkelijke koper zich met een bevestigingsbrief, identificatie en handtekening aan de check-in stand begeven om de tickets in ontvangst te nemen. Iedereen die het evenement bijwoont, moet aanwezig zijn wanneer de tickets overhandigd worden en onder escorte van een Disneylandwerknemer zal men dan naar het park kunnen gaan.

No comments:

Post a Comment