Popular Post
Recent Post

Saturday, September 20, 2008

What Will You Celebrate ?

Vanaf 1 januari 2009 wordt de nieuwe slogan voor de Amerikaanse Disneyparken Disneyland Resort Anaheim en Walt Disney World Resort : What Will You Celebrate ? Er is reeds een website die speciaal aan de feestviering van 2009 gewijd is.

We zetten alles eens op een rijtje :

Disney wil uitpakken met nieuw entertainment die in het geheugen van de gasten gegrifd blijft en het wil dat de gasten zich concentreren op het vieren van hun favoriete characters, favoriete attracties en favoriete verhalen in een aangepast feest in het park. Nieuwe ervaringen waarvan alle gasten in 2009 zullen kunnen genieten zijn :

Street Parties : Magic Kingdom in Walt Disney World Resort en het Disneyland Park in Anaheim komen tot leven met interactieve straatfeesten. Men nodigt alle gasten uit om vandaag te feesten “Celebrate Today !”. Muziek zal de straten vullen en men zal er kunnen dansen en zo zullen de parken “the happiest party on Earth” worden.

Tomorrowland Party : Een energieke, retro-futuristische dansfeest met Stitch, een interactieve dansgroep en een DJ die alle Walt Disney World gasten uitnodigt om te feesten en te dansen.

Parkdecoraties : de parken wordt versierd met kleurrijke banners en ballonnen.
Iedereen die een bezoek aan Walt Disney World Resort of Disneyland Resort Anaheim brengt op hun verjaardag in 2009 kan een gratis ticket krijgen. Daarmee sluit Disney aan bij de nieuwste nationale trend namelijk “celebration vacations”. Vele Amerikaanse gezinnen doen nu aan Celebration vacations wat eigenlijk neerkomt op het maken van een reis ter gelegengheid van een speciale gebeurtenis in het leven zoals verjaardagen, feestdagen, afstuderen, reünies, … "De speciale momenten in je leven zijn pas echt magische wanneer u deze kan vieren in een Disneypark" zei Rasulo. "Het delen van een mijlpaal in je leven samen met Disney verbindt families, vrienden en generaties".

Je kan een gratis dagticket op je verjaardag krijgen door je online op bovenvermelde website in te schrijven of je vult een papier in wanneer je in het park aankomt. Er zijn ook nog een paar alternatieven voor het dagticket :

• Een leuke verjaardagskaart waarmee je voor het hetzelfde bedrag als een dagticket (Magic Your Way base ticket)op je verjaardag op koopjacht kan gaan in de winkeltjes in de parken of je kan het bedrag aan recreatie of andere leuke activiteiten besteden in Walt Disney World Resort.
• Een bijzondere verjaardag FASTPASS® badge+ voor bepaalde attracties op je verjaardag
• Een 1-daagse Magic Your Way base ticket die je kan gebruiken op een moment tot je volgende verjaardag.

In deze video van de officiële persvoorstelling van dit evenement kan je o.a. een aantal conceptarts zien van hoe men het park zal decoreren en krijgt men een beeld van de Street Parties.

No comments:

Post a Comment