Popular Post
Recent Post

Friday, October 24, 2008

Halloween @ WDS

We hadden het hier al over de Terrorific Night in de Walt Disney Studios die morgen, zaterdag 25 oktober 2008, doorgaat. We kunnen alvast het programma meegeven :

Volgende attracties zijn open van 20.30 uur tot 00.00 uur :

Crush's coaster : Duik aan boord van een schildpad de straalstroom in maar pas op voor de meest angstaanjagende zeemonsters die diep in de zee verscholen zitten.

Terrorific Tram Tour : Studio Tram Tour veranderd deze avond in TTT, le Terrorific Tram Tour. Het is onmogelijk om uit te leggen wat er zal gebeuren maar het enige dat we met zekerheid weten is dat er op het parcours een deur geopend is naar een “andere” wereld.

Cin̩magique ( voorstelling om 21 uur Р22 uur en 23 uur) : hier kan je genieten van een moment van rust terwijl je geniet van een eerbetoon aan de filmwereld. Alleen, ben je echt wel zeker dat die hand op je schouder deze is van de persoon die je vergezelt ?

The Twilight Zone : tower of terror - La tour de la terreur : geen wijzigingen

Rock 'n' Roller Coaster - Panique au studio : De stilte is soms luider dan de rockmuziek. Hier heb je deze avond het geluk om jezelf en anderen te horen gillen terwijl je een rit op deze sensationele rollercoaster maakt.

Armageddon : Heb jij de moed om met vuur te spelen ? Zal je er in slagen onze planeet te redden ? Wat er ook gebeurt, ontsnappen kan niet.

Animatie

The Terrorific DJ Party in Production Courtyard : Een dansvloer onder de sterren zal je in staat stellen om je te amuseren tot het einde van de avond.

The Twilight Dance Zone in Studio 1 : In deze passage tussen onze wereld en deze van de terrorific night, zal de dans ons terug brengen naar onze rationele en vredige wereld.

No comments:

Post a Comment