Popular Post
Recent Post

Sunday, October 19, 2008

Première High School Musical 3

Gisteren werd de nieuwste film High School Musical : Senior Year in de populaire reeks High School Musical voor het eerst vertoond in België. Ongeveer 8000 mensen waaronder heel wat BV's kwamen er op af. En wij van de showbizzsite waren er natuurlijk ook bij.

De Dalton Sisters, Kelly Pfaff met Shania en Kenji, Marlène de Wouters, Pjotr Wolfs (Zo is er maar één - de Cup), Lien Van de Kelder, Marleen Merckx, Goedele Liekens, Grietje Vanderheijden (Isa uit En daarmee basta!), de KetnetPOP 1 & 2 groep, ... kwamen samen met hun kinderen of deze van familie en vrienden naar de première.

Voor de gelegenheid was de volledige Metropolis (goed voor 24 zalen en zo’n 8000 plaatsen) omgetoverd tot een grote High School locatie. Er waren onder andere basketbal- en cheerleader demonstraties.

Ruim twee uren voor de eerste vertoning stonden heel wat mensen aan te schuiven om een goed plaatsje in de filmzaal te bemachtigen. Met een grote doos Popcorn en een frisdrank in de hand konden de fans genieten van de anderhalf uur durende film.

De meeste kwamen ongetwijfeld om de hoofdpersonages (Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu en Monique Coleman) te zien schitteren.

Vanaf morgen 20 oktober ligt de officiële soundtrack in de rekken van de meeste platenzaken. Voor het eerst is er ook een speciale editie met de CD en een muziek DVD met 35 minuten backstage beelden van de filmopnames. Op 29 oktober kan het grote publiek dan genieten van de film in de Belgische bioscopen.


Bron : showbizzsite

No comments:

Post a Comment