Popular Post
Recent Post

Sunday, November 30, 2008

Crush's Coaster

De Franse media maken melding over een incident dat zich gisteren, zaterdag 29 november, zou voorgedaan hebben op Crush's Coaster in de Walt Disney Studios in Disneyland Resort Parijs. Een 20-jarige man zou in paniek geraakt zijn en uit zijn karretje gesprongen zijn en zo’n 7 meter lager beland zijn. Hij zou met ernstig hoofdwonden afgevoerd zijn naar het ziekenhuis in Lagny.

Maar een woordvoerder van Disney zegt dat de man niet ernstig gewond is en zelfs na de nodige onderzoeken in staat was om zijn wagen te besturen om naar huis te rijden. Op het ogenblik van het ongeval zaten de man en zijn vrouw in hetzelfde wagentje van de attractie. De attractie werd onmiddellijk stilgelegd en de onderhoudsploeg van Disney en de politie startten een onderzoek naar de oorzaak van het “eigenaardige” ongeval.

Volgens sommigen is de man geen 7 meter maar 2 meter lager gevallen. Hij is op het evacuatieplatform gevallen en heeft een hoofdwonde opgelopen. Er was nog volgens dezelfde bronnen slechts weinig bloedverlies en de hoofdwonde werd met 6 hechtingen gedicht.

Bron : WDS-Fans – Le Figaro

No comments:

Post a Comment