Popular Post
Recent Post

Monday, November 17, 2008

Persvoorstelling kerstseizoen

Zaterdag 15 november had in aanwezigheid van een hele lijst Franse VIP’s de persvoorstelling van het kerstseizoen van Disneyland Resort Parijs plaats.

Op het lijstje van de VIP’s stonden o.a. Zoé Felix, Franck Dubosc, Anne-Sophie Lapix, Axelle Laffont, Amelle Bent, Jean-Pierre Pernaut, Sandrine Quetier, Marc-Olivier Fogiel, José Garcia, Rebecca Hampton, Laurent Gerra, Amanda Sthers, Patrice Leconte, Raymond Domenech, Estelle Denis, Prins Emmanuel Philibert de Savoie, Valerie Expert, Bruce Toussaint, Francoise Laborde, Gaël Monfils en Patrick Mille

Een heel leger journalisten waren dan ook te gast in het Disneyland Park en de ganse dag was men aan het filmen, hadden er interviews en fotosessies plaats wat voor de gewone bezoeker misschien niet zo echt leuk was. Het was dan ook bijzonder druk in het park met als gevolg overvolle wandelpaden en vaak wachttijden van meer dan 100 minuten.

Sommige zones werden tijdelijk afgesloten zoals de binnenplaats van het kasteel, het dorp van de kerstman en zelfs Central Plaza. Op central Plaza was men bezig met het opbouwen van een tribune.

Maar er was voor de persvoorstelling “La Bougillumination Enchantée Exceptionelle” ter gelegenheid van de DVD/Blu Ray-editie van Doornroosje. Zo waren er naast het dagelijks aansteken van de kaarsen op het kasteel en het aansteken van de lichtjes van de kerstboom ook projecties van Doornroosje terwijl de tenor Bruno Comparetti en de soprane Olivia Doray het beste van zichzelf gaven, een kinderkoor zong hét Disneyland Resort Parijs kerstlied "Chante c'est Noël" . Er was natuurlijk ook een schitterend vuurwerk voorzien op het einde van de ceremonie.

Wie het volledige kerstprogramma wil bekijken kan dat hier doen.

Merci à Pluto_18 pour les photos / Sommige foto's : Disneyland Resort Paris

No comments:

Post a Comment