Popular Post
Recent Post

Wednesday, November 26, 2008

Sluiten BTM en Small World voor lange tijd ?

Onze partnersite Disney in Paris, meldde reeds de geruchten over de eventuele sluiting van de Big Thunder Mountain in Disneyland Resort Parijs en dit tot 14 november 2009. Een ander gerucht dat ook op verschillende forums circuleert is dat men “It’s a small World” eveneens zou sluiten en dit tot 28 november 2009.

Deze geruchten zijn ontstaan doordat deze datums op de officiële programma’s staan die men aan de ingang van beide parken (Disneyland Park en de Walt Disney Studios) kan vinden.

Fermetures temporaires d’attractions Attraction & show closures :

Disneyland® Park

“Big Thunder Mountain”® fermé jusqu’au / closed until 14 Nov. 2009 incl.

EN

Fermetures temporaires d’attractions Attraction & show closures :

Disneyland® Park

“it’s a small world“ Fantasyland® fermé jusqu’au / closed until 28 Nov. 2009 incl.

Volgens onze bescheiden mening zijn de mensen die de programma’s opstellen al in feeststemming en is het gewoon een drukfout.

Wanneer men deze twee toch wel populaire attracties voor een jaar zou sluiten en dat in een feestjaar dan zou er wel een grote rehab op stapel staan. Wanneer men de attractie “It’s a small World” voor een jaar zou sluiten, dan zou de meeste voor de hand liggende reden zijn dat men net zoals in Hong Kong Disneyland en Disneyland Resort Anaheim een heel grondige rehab zou doorvoeren.

Maar zoals we reeds schreven : het zijn en blijven geruchten ! Mocht hier toch iets van waar blijken te zijn, dan houden we jullie zeker op de hoogte.

No comments:

Post a Comment