Popular Post
Recent Post

Sunday, November 23, 2008

"it's a small world" holiday

Op 22 januari 2008 ging de rehab van de attractie “It’s a Small World” in Disneyland Resort Anaheim van start. Na elf maanden werk, was er woensdag 19 november een soft-opening en op 21 november was er dan officiële heropening in de traditionele kerstversie (The holiday version).

Een groot deel van de attractie is hetzelfde gebleven maar toch zijn er een paar belangrijke wijzigingen.

Toen de attractie begin dit jaar gesloten werd dachten vele Disneyfans dat de scène uit Papoea-Nieuw-Guinea met het Regenwoud zou verdwijnen en vervangen worden door een typisch Amerikaanse scène. Een ander hardnekkig gerucht was dat er net zoals in Hong Kong Disneyland Disneycharacters aan de attractie zouden worden toegevoegd. De Walt Disney Imagineering hield de lippen stijf en reageerde niet op de geruchten die in de verschillende media verschenen.

Eén ding is duidelijk : de scène over het Regenwoud is niet verwijderd maar wel verplaatst. Men kan nu een ingekorte versie van deze scène aan het einde van het Polynesische deel vinden.

De geruchten over de Amerikaanse scène en de Disneycharacters die ten tonele zouden verschijnen, daar is nog geen bevestiging van maar misschien maken deze wel hun debuut als de traditionele versie van de attractie terugkeert na de kerstversie.

Een andere opvallende wijziging van de attractie is de grote “nieuwe zon” op het einde van de reis. Helemaal nieuw is deze zon niet want ze was reeds te zien in de originele versie van “It’s a Small World” van de World’s Fair uit 1964.

"it's a small world" holiday projection show video

Foto's : David "Darkbeer" Michael en Matt "2DieFR" Gottula voor MiceChat.

Youtubefilmpjes : jlofty3 en PeoplemoverMatt

No comments:

Post a Comment