Popular Post
Recent Post

Wednesday, December 24, 2008

Om stil te worden !

Wij zijn net terug uit het Magische land waar we een verjaardag te vieren hadden ! Ondertussen lazen we volgend bericht en daar werden we toch wel stil van. De dag voor onze aankomst in het Thomas Cook Explorer Hotel, is daar een 5-jarige in het zwembad verdronken. Wat voor die mensen een happy birthdayparty hadden moeten worden, werd een nachtmerrie. Hier een kopie van de tekst die in de Telegraaf verschenen is :

PARIJS - Wat een gezellig verjaardagfeestje had moeten worden is veranderd in een nachtmerrie voor de familie Canning. Een van de zoons verdronk, amper een uur na aankomst in het themapark Disneyland Parijs.

De jongen Colum (5) speelde met zijn tweelingbroertje Kieran in de hotelhal, waar het gezin zojuist had ingecheckt. Colum raakte uit het zicht van zijn ouders en werd teruggevonden in het zwembad door een andere hotelgast, schrijft Daily Mail.

De 5-jarige werd naar het ziekenhuis gespoed, maar hulp mocht niet meer baten. Colum ontwaakte niet meer uit zijn coma. Hij overleed zaterdag toen zijn ouders besloten de stekker uit zijn kunstmatige beademing te trekken.

No comments:

Post a Comment