Popular Post
Recent Post

Wednesday, December 24, 2008

Update Disney Village

Maxi Incredible Burger

De meesten onder ons kennen we wel de Incredible Burger die je bij Annette’s kan verorberen en wie zijn bordje leeg at, kreeg er als beloning een gratis milkshake bij. Nu kan je bij Annette’s een nieuwe uitdaging aangaan : je kan er nu de “All New Annette’s Maxi Incredible Burger” eten. In plaats van 300 gram vlees, bevat deze hamburger nu 600 gram vlees. Natuurlijk krijg je er nog de milkshake voor niets bij. Voor deze Maxi Incredible Burger betaal je € 25,95. Je kan natuurlijk ook nog de gewone Incredible Burger eten voor een prijs van € 17,95 maar dan krijg je geen milkshake meer.

King Ludwig’s Castle

Hier konden we al even binnen kijken in de nieuwe veranda van King Ludwig’s Castle. Nu hebben we gezien dat je daar niet alleen iets kan drinken maar je kan er ook terecht voor een stevige ontbijt.

Pause & Play

We hadden hier al gemeld dat je bij Pause & Play in Disney Village aan beide kanten een hapje en een drankje kan bestellen. Tijdens ons verblijf merkten we dat de meeste mensen aan de kant van Disney Village zelf bestellen en niet aan de kant van het station. Dus een nuttige tip : als je ziet dat de kant van het station open is, geef dan daar je bestelling door want de rij is daar altijd korter.

No comments:

Post a Comment