Popular Post
Recent Post

Thursday, January 29, 2009

Piraten op de Disney Wonder

Dead men tell no tales, but what about pirates in the flesh? Ontdek het echte verhaal dit voorjaar wanneer de Disney Cruise Line gedurende een speciaal evenement. De "Pirates of the Caribbean: The legend lives on"-cruise zal de gasten naar “World’s End” en daarbuiten voerden en dit onder leiding van de acteurs Lee Arenberg en Martin Klebba, beter bekend als Pintel en Marty uit de Pirates of the Caribbean-films.
Van 7 tot 12 maart vaart de Disney Wonder in piratenstijl. De gasten moeten zich registreren om deel te nemen aan het piratenevenement en de daarbij horende activiteiten.

The Legend Lives On-pakket bevat :

Een speciaal welkom : ontvangst van de gasten in Walt Disney World Resort door Lee Arenberg en Marty Klebba.
Een exlusief seminarie aan boord van de Disney Wonder met de acteurs de Pirates of the Caribbean films. Een meet ‘n’ greet met de acteurs uit de Pirates of the Caribbean films. Het bekijken van de Disneyfilms: The Curse of the Black Pearl, Dead Man's Chest en At World's End. Unieke entertainment aan boord van de Disney Wonder. De gelegenheid van de aankoop van limited edition van Pirates of the Caribbean-merchandise. Exclusieve geschenken van het event.

No comments:

Post a Comment