Popular Post
Recent Post

Friday, January 2, 2009

Van oud naar nieuw

In Disneyland Resort Parijs heeft men de overgang van oud naar nieuw groots gevierd. Zowel het Disneyland Park als de Walt Disney Studios waren open tot 1 uur ’s morgens. DJ’s brachten er de sfeer in en men kon er genieten van een schitterend vuurwerk.

Het Disneyland park was in een feestelijke en magische sfeer gedompeld ondanks de kou. Het feest barstte los toen net na het vuurwerk de interplanetaire hit Thriller van MJ Jackson startte. Niemand bleef nog stilstaan en men genoot al dansend van de schitterende projecties op het kasteel.

Ondertussen kon men in de Walt Disney Studios voor het eerst oudejaarsavond vieren. In tegenstelling tot het Disneyland Park waar het heel druk was, waren de Walt Disney Studios bijna leeg waardoor er ook minder sfeer was. Het was hier iets minder catchy maar de grootste teleurstelling voor de gasten was wel het feit dat het vuurwerk niet achter de Tower of Terror maar tussen de Rock'n'Roller Coaster en de Moteurs...Action! Stuntshow Spectacular werd afgestoken. Dat maakte dat de achtergrond niet kon tippen aan het Disneyland Park waar het kasteel als decor staat. Hopelijk houden ze hier de volgende jaren rekening mee.

Maar wie wou kon zich van het ene naar het andere park verplaatsen en zo de meest magische overgang van oud naar nieuw van z’n leven beleven op een wel heel bijzondere plaats.

No comments:

Post a Comment