Popular Post
Recent Post

Wednesday, January 28, 2009

Year of the Ox

Zoals we hier reeds schreven starten de festiviteiten voor het jaar van de Os in Hong Kong Disneyland op 16 januari 2009. Klik hier voor het promotiefilmpje.

Om de start van het jaar van de Os (het Chinees Nieuwjaar was dit jaar op 26 januari 2009) te vieren, gingen Bill Ernest, Walt Disney Parks & Resorts President en Managing Director voor AziĆ« en Andrew Kam, Directeur Hong Kong Disneyland Resort gekleed in traditionele Chinese jasjes samen met Mickey Mouse en zijn vrienden de bezoekers en de mensen van Hong Kong zegenen. Om het evenement op gang te schieten, keek Kam in de leeuwenogen van het speciale Chinese Nieuwjaarsevenement “Celebration in the Street”.

"Ik ben blij om dit onvergetelijk Chinese nieuwjaar samen met gasten uit de hele wereld te mogen vieren hier in ons Resort" zei Andrew Kam. "Hong Kong Disneyland Resort heeft veel respect voor de Chinese tradities en we hebben een reeks van speciale evenementen voor “Mickey Celebrates the Year of the Ox”. Ik ben ervan overtuigd dat zowel onze gasten als de castmembers van hun Chinese Nieuwjaar hier zullen genieten."

No comments:

Post a Comment