Popular Post
Recent Post

Thursday, February 26, 2009

23 ?

In de Walt Disney Studios in Burbank hangt reeds enige tijd een poster waarop men de vraag stelt : Are you 23 ? en sinds kort heeft Disney een nogal cryptische website gelanceerd : www.disney.com/23 dat “iets” moet/zal promoten.

Wie de website bezoek wordt begroet met een korte boodschap : Are you 23? Find out March 10

Dan verschijnt Tinkerbell en op het scherm verschijnt een aftelling naar 10 maart 2009.

Je kan er je mailadres achterlaten zodat je één van de eersten bent die weet wat er bedoeld wordt met de campagne “Are you 23?”.

Op het internet wordt volop gespeculeerd wat het idee van Disney is om deze website te publiceren. Velen denken aan de aankondiging van de tweede Carsfilm, anderen hebben het over de 23ste verjaardag van Pixar maar dat lijkt ons nogal onwaarschijnlijk want waarom zou Pixar Tinkerbell gebruiken ? Een andere gerucht is dat de The Walt Disney Company in 1923 werd gesticht en misschien heeft het hier iets mee te maken.

Ook wordt er gedacht dat de campagne een reclamestunt is voor een soort van Disney merchandise Fanclub. Dit lijkt allemaal te kloppen want er zijn nu al 2 foto’s met 2 pin’s verschenen maar over de echtheid hiervan bestaat nog twijfel. Misschien tellen we beter gewoon mee af op de site en dan zullen op 10 maart wel ontdekken wat het geheim achter de boodschap “Are you 23 ?” is.

No comments:

Post a Comment