Popular Post
Recent Post

Sunday, February 22, 2009

Macaron Mickey

Mickey’s Magical Party/ La Fête Magique de Mickey start op 4 april 2009 en het wordt niet alleen een magisch feest maar ook een smakelijk feest. Voor gelegheid van dit magische jaar presenteert Disneyland Resort Parijs in samenwerking met het befaamde huis Ladurée “le Macaron Mickey”.

De macaron Mickey was een echte uitdaging voor meesterpâtissier Philippe Andrieu die kunst en finesse met elkaar vermengd tot een meestergebak. De macaron Mickey heeft de vorm van een mickeyhoofd die gevormd wordt door de drie beroemde circels. Elke circel heeft een eigen smaak : één oor heeft een chocoladesmaak, het andere oor een vanillesmaak en het hoofd wordt gevuld met frambozen.

De macaron Mickey zal slechts in een beperkte oplage verkocht worden in een 2-tal restaurants in Disneyland Resort Parijs namelijk in Walt’s Restaurant in Disneyland Park en in de California Grill in het Disneyland Hotel en ook in de Laduréeshop op de Champs-Elysees van 4 tot 10 mei 2009. Liefhebbers van macarons en Mickeyfans zullen blij zijn om de macarons in een mooie collectorsbox die versierd is met een afbeelding van Mickey en de kleuren van het prestigieuze Ladurée te kunnen kopen.

Bron : Ladurée

No comments:

Post a Comment