Popular Post
Recent Post

Friday, March 27, 2009

Characters in Flight

De openingsdatum (1 april 2009) van Characters in Flight, de panoramagique van Walt Disney World komt steeds dichterbij en de ballon wordt nu volop getest. De ballon laat de gasten genieten van een adembenemend uitzicht boven Downtown Disney.

De attractie is open van zondag tot donderdag van 10.30 uur tot 23 uur en op vrijdag en zaterdag van 10.30 uur tot middernacht. Het aantal passagiers die in de mand van de ballon mogen plaatsnemen hangt af van de weersomstandigheden.

Bij windsnelheden tot maximum 5 km/uur mogen 20 passagiers mee, vanaf windsnelheden van 5 km/uur tot 20 km/uur mogen zo’n 10 tot 20 passagiers mee. Vanaf 20 km /uur tot 35 km/uur kunnen maximum 10 passagiers van een vlucht genieten en vanaf 35 km/uur of storm wordt de attractie gesloten.

Natuurlijk mag er aan boord niet gedronken en gerookt worden. Ook moet de eventuele bagage beneden blijven evenals een kinderwagen of rolstoel. Kinderen onder de 12 jaar moeten vergezeld zijn van een volwassenen om op de attractie te mogen.

No comments:

Post a Comment