Popular Post
Recent Post

Sunday, April 26, 2009

Nieuwe geruchten voor WDS

Een eerste gerucht komt van Disney Central Plaza waar McFly postte dat het Backlot Express Restaurant (gelegen in de Walt Disney Studios tegenover de Rock ’n’ Rollercoaster) zou “verbouwd” worden. Het restaurant is ingericht in een opslagplaats waar allerlei rekwisieten gestockeerd zijn.

Volgens McFly zou het restaurant opgedeeld worden in 3 stukken die elke een specifiek thema zouden krijgen. Zo zou er een deel zijn waar men de inspiratie bij The Pirates of the Caribbean haalt, een andere deel zou dan gebaseerd zijn op The Chronicles of Narnia en een derde deel zou dan High School Musical hebben als thema.

Op Blue Sky Disney kan men lezen dat het hoofd van de Disneyparken, Jay Rasulo, in ieder Disneypark de attractie Toy Story Mania wil bouwen. Dit zou betekenen dat deze attractie ook in Disneyland Resort Parijs zou gebouwd worden.

Voor het ogenblik is er al een Toy Story Mania in Walt Disney World Resort en in Disneyland Resort Anaheim. In Tokyo Disney Resort heeft men ook plannen om deze attractie te bouwen.
Als het werkelijk zou is, dan zou Toy Story Mania misschien wel de Ratatouille dark ride vervangen waarvan vele Disneyfans denken/dachten dat deze in het nieuwe Toy Story Playland zal/zou gebouwd worden.

Het zijn dus twee geruchten maar we houden het in het oog en van zodra deze bevestigd worden, dan houden we jullie zeker op de hoogte.

No comments:

Post a Comment